Kanada'da İslamofobik saldırı! Müslüman anne kızı ölümle tehdit etti!

Kanada'da 40'lı yaşlarında bir saldırgan, müslüman anne ile kıza Müslüman toplumu hedef alan ırkçı hakaretler ve tehditler savurdu. İslamofobik saldırı sonrası 40’lı yaşlardaki saldırgan, nefret suçu nedeniyle gözaltına alındı.

Kanada’nın Hamilton kentinde, 40'lı yaşlarındaki bir saldırgan adam, Müslüman anne kıza saldırdı. 

Hamilton Polisinden yapılan açıklamaya göre, kentin Ancaster Meadowlands bölgesindeki bir otoparkta yürüyen anne ile kızın üzerine doğru bir araç gelmeye başladı.

ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ

Polisin açıklamasına göre sürücü, başörtülü olan anne ve kızına Müslüman toplumu hedef alan ırkçı hakaretler ve tehditler savurmaya başladı. 62 yaşındaki anne ve 26 yaşındaki kızı caddenin karşısına koşup çalıların arkasına saklandı. Polis, adamın onları aradığını ve bulduğunda öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.

GÖZALTINA ALINDI

Kadınlardan birinin çığlık atarak koşması üzerine olaya çevredekilerin müdahale ettiğini duyuran Hamilton Polisi, görgü tanıklarının verdiği bilgilerle saldırganı yakaladı.

40’lı yaşlardaki saldırgan, nefret suçu nedeniyle gözaltına alındı.

Aile adına hazırlanan yazılı açıklamayı basına dağıtan KanadaMüslümanları Ulusal Konseyi NCCM, bu aşamada ailenin kimlik bilgilerinin açıklanmayacağını duyurdu.

Kanada'da İslamofobik saldırı! Müslüman anne kızı ölümle tehdit etti! ile ilgili etiketler Kanada Müslüman Anne islamofobil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.