Kanada Başbakanı Justin Trudeau'dan 'Nevruz' mesajı / VİDEO

Kanada’daki azınlıklara yönelik politikalarıyla takdir kazanan Başbakan Justin Trudeau, bu kez de Nevruz’u kutladı.  

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ülkesinde Nevruz’u kutlayanlara, yayınladığı mesajla tebrik etti. Trudeau, “Eşim Sophie ve ailem adına yazıyorum” dediği mesajda, Kanada’nın sahip olduğu kültürel çeşitliliği, ülkesinin hem en önemli güçlerinden biri hem de bir gurur kaynağı olarak niteledi.

kanada-basbakani-trudeaudan-nevruz-kutlamasi_9782033-12750_1280x720

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla Nevruz’u tebrik etti. Kanada Başbakanı, Nevruz’un baharın ilk günü anlamına geldiğini ifade etti. Nevruz’un dostluğun, arkadaşlığın zamanı olduğunu belirten Trudeau, “Kanada, farklı toplulukların katkıları sayesinde daha güçlü ve daha zengin” ifadelerini kullandı.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'dan 'Nevruz' mesajı / VİDEO ile ilgili etiketler mesaj kanada başbakanı justin trudeau nevruz kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.