Kanaat önderlerinden Cumhur İttifakı'na destek!

Kanaat önderleri ve cemaat temsilcileri, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini duyurdu.

31 Mart seçimlerine günler kala cemaat ve kanaat önderlerinden Cumhur İttifakı’na güçlü bir destek geldi. İsmailağa Cemaati adına, açıklamayı Mahmut Ustaosmanoğlu adına oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu yaptı. Millet ve ümmet olarak hayati bir kararın arefesinde olduğumuzu ifade eden Ustaosmanoğlu, “Bu tarihi süreçte, kararını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tercihiyle ilân etmiş bulunan İsmailağa Câmiamızı hedef alan malum fitne ve fesat odaklarının, sosyal medya üzerinden yeniden faaliyete geçtikleri görülmektedir. Efendi Hazretlerimizin, özellikle Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hoca’nın vefatının ardından, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın desteklenmesini açıkça söylediğini, buna rağmen söz konusu kesimin böyle bir durum vaki olmamış gibi bir algı oluşturmaya çalıştığını, sürecin hassasiyeti dolayısıyla bir kere daha kardeşlerimize hatırlatmak isteriz” dedi.

Kanaat önderlerinden Cumhur İttifakı'na destek!

ŞÜPHE YOKTUR
Ustaosmanoğlu şunları kaydetti: “Bunlar, sahte referanslar, hayali senaryolar, zaman ve mekân saptırmaları ile herkesi ve her şeyi istismar eden, maalesef kör siyasi hesapları için camiamızın öncü isimlerini hatta Efendi Hazretlerimizi dahi istismar etmekten çekinmeyen edep ve şuur mahrumu nasipsiz kimselerdir. Siyasî görüşlerini, Efendi Hazretlerimizin ulvî dâvâsına tâbî kılmak yerine; kendi maksat ve anlayışlarına uydurarak, Efendi Hazretlerini kendilerine tâbî kılmaya çalışan saptırıcı, gafil ve cahil bu güruha itibar edilmemesi gerektiğini önemle belirtiriz. Özellikle ehl-i tasavvuf, irfan ve ihsan sahibi, içinde bulunduğu zamanın mükellefiyetini idrak eden, zaman bilincine sahip “ibnu’l-vakt” olması gereken kişidir. Efendi Hazretlerimizin murâdı ve ümmetin icmâını idrak eden feraset sahiplerinin doğru kararlar vereceğine şüphe yoktur.”

MENZİL KARARINI VERDİ

Kanaat önderlerinden Cumhur İttifakı'na destek! - Resim : 2

Menzil Cemaati’ne yakınlığı ile bilinen Semerkand Vakfı da Cumhur İttifakı’na destek verileceğini duyurdu. Vakıftan yapılan açıklamada tüm vatandaşlar sandığa davet edildi. İskenderpaşa Cemaati de seçimini Cumhur İttifakı’ndan yana koydu. Cemaatin lideri Muharrem Nureddin Coşan seçimlerde milli iradeden yana olduklarını belirterek şunları söyledi: “Bizi bize, bizi nefsimize, kardeşi kardeşe, Kürt’ü Kürt’e, Arap’ı Arap’a, Alevi’yi Sünni’ye, Türk’ü Türk’e, Agop’u Abdullah’a, milleti de zillete düşüren kahrolmuştur. Ayrıştıran, bölen, ötekileştiren, itibarsızlaştıran, tefrika sokan, şeytan güdümlü, tek dişli canavar kahrolmuştur. Barış ve selamet elçisi inancımız her daim baki ve payidar olacaktır. Bu bağlamda, biz de ‘evet’ diyerek sizi destekliyoruz.”

TÜM CANLAR ERDOĞAN’IN YANINDA

Kanaat önderlerinden Cumhur İttifakı'na destek! - Resim : 3

Hıdır Bulut
Anadolu İnanç Önderleri Derneği ile Dedeler Birliği Başkanı Hıdır Bulut, ‘Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini söyledi. Bulut şunları kaydetti: “Seçimlerde Ak Parti’yi destekleyeceğiz. İstanbul’da Binali Yıldırım çünkü başbakanlığı döneminde de ondan ayrımcı bir tavır görmedik. Belediyeciğin AK Parti’nin işi olduğunu herkes biliyor. Alevi toplumu da bunun farkında ve birçok Alevi AK Parti’yi destekleyecektir. Bizler 31 Mart’ta Cumhurbaşkanımızla beraber olacağız. Tüm gücümüzle Cumhur İttifakı’nın başarısı için dua ediyoruz. 31 Mart’ta da tüm canlar oylarını Cumhur İttifakı için kullanacak.”

Oyumuz AK Parti’ye

Kanaat önderlerinden Cumhur İttifakı'na destek! - Resim : 4

Mehmet Talu
Bediüzzaman Said Nursi’nin varisi ve talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu da Cumhur İttifakı lehine çağrı yaptı. Bayramoğlu'na yakınlığı ile bilinen Enyar Neşriyat’ın Genel Müdürü Nihat Öymen, “Ülkenin bekası söz konusu olduğu için AK Parti’ye oy vereceğiz. Hüsnü Bayramoğlu Hocaefendi de AK Parti’ye destek veriyor” dedi. Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi’nin talebelerinden Mehmet Talu Hoca ve İstişare Heyeti de Cumhur ittifakı’na destek vererek “Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yalnız bırakmama zamanı” dedi.

Kanaat önderlerinden Cumhur İttifakı'na destek! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Cumhur İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.