Kan kaybındaki Kardeşlerim'de Kadir ve Melisa heyecanı! Sular duruluyor 4 kardeş yeniden buluşuyor!

Kadir ve Melisa’nın ayrılığı ile sarsılan Kardeşlerim dizisine izleyenler az da olsa alışmaya çalışsa da işler pek yolunda gitmiyor. Suların bir türlü durulmadığı dizide ilerleyen bölümlerde neler olacağı merakla beklenirken kadroya iki yeni ismin daha katılması pek çok şeyi değiştirmeye yetmiyor.

İlk sezonundan bu yana ilgiyle takip edilen Kardeşlerim dizisi ikinci sezonundaki etkisini göstermeye devam ederken gelen ayrılık haberleri izleyenlerde büyük bir şok etkisi yarattı. İki hafta kadar öncesinde Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı ile Melisa karakterini canlandıran Damlasu İkizoğlu’nun Kardeşlerim dizisinden ayrılması izleyicileri oldukça etkilemişti.

Bir süredir kan kaybı yaşanan dizide iki yeni oyuncu daha kadroya dahil edildi. Birkaç hafta öncesinde de Oğulcan karakterine hayat veren Cihan Şimşek’e de yeni bir diziden teklif geldiği haberleri ortaya çıkmış ancak bir yalanlama gelmemişti.

Kan kaybındaki Kardeşlerim'de Kadir ve Melisa heyecanı! Sular duruluyor 4 kardeş yeniden buluşuyor!

Şimşek’in Zeynep Sahra’nın en çok satan kitaplarından Ayçöreği’nden yola çıkılarak çekilecek dijital dizi için görüştüğü kaydedildi. Kum Film imzalı dizinin yapımcılığını Meryem Beyza Er üstlenirken Kardeşlerim’de bir ayrılık daha yaşanıp yaşanmayacağı konusunda belirsizlik ortaya çıktı.

Şimşek’in diziden ayrılması durumunda çok ciddi bir hasara uğraması beklenen Kardeşlerim dizisi için Kadir ve Melisa’nın tekrardan senaryo gereğince geri dönebileceği bile konuşulmakta. Özellikle Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığının hemen ardından Kardeşlerim’deki reyting düşüşünün ne kadar süreceği de merak edilmekte.

Kan kaybındaki Kardeşlerim'de Kadir ve Melisa heyecanı! Sular duruluyor 4 kardeş yeniden buluşuyor! - Resim : 2

Ancak ailenin büyüğü olan ve onları koruyup kollayan ağabeyleri Kadir’in ölümü sonrasında bunun bir taktik savaş olup olmayacağı ilerleyen bölümlerde netlik kazanacak.

Kan kaybındaki Kardeşlerim'de Kadir ve Melisa heyecanı! Sular duruluyor 4 kardeş yeniden buluşuyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim kadir melisa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.