Kan donduran vahşet: Eşinin kafasını kesip, sırıtarak sokakta yürüdü! O anları bir de sosyal medyada paylaştı!

İran'da tüyler ürperten bir vahşet yaşandı. Huzistan eyaletinde cani bir adam elinde kesik başla sokakta dolaşarak o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Dünyayı ayağa kaldıran o görüntülerdeki adamın elindeki kesik başın eşine ait olduğu öğrenildi. Zavallı kadının gövdesi evde bulundu.

İran'ın Huzistan eyaletinde bir kişi, elinde karısının kesik başıyla poz verip o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerin yayınlanması ülkeyi ayağa kaldırdı.

KOCA ŞİDDETİNDE TÜRKİYE'YE KAÇMIŞTI

Kocası tarafından vahşice katledilen 17 yaşındaki kadının, kocasının şiddetinden kurtulmak için Türkiye'ye kaçtığı ancak cani adamın kadını Türkiye’de bularak İran’a geri götürdüğü ve erkek kardeşinin yardımıyla kafasını kestiği öğrenildi.

 Kan donduran vahşet: Eşinin kafasını kesip, sırıtarak sokakta yürüdü! O anları bir de sosyal medyada paylaştı!

ZAVALLI KADININ GÖVDESİ EVDE BULUNDU!

İran haber sitesi Rokna’ya dayandırılan haberde, olaydan sonra katil koca ve suç ortağı kardeşinin yerel polis tarafından tutuklandığı bildirildi. Öte yandan polisin, öldürülen kadının gövdesini de evinde bulduğu ifade edildi.

 

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI: OLAYDAN SAATLER SONRA TUTUKLANDI

Huzistan Eyaleti Başsavcılığı'ndan olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Ahvaz'da bir cinayet işlendi ve ardından katil şehrin sokaklarından birinde cani eylemini sergileyerek halkın psikolojik güvenliğini zedeledi. Polisin çabası ve gerekli adli emirlerin verilmesiyle cinayetin failleri tespit edilerek olaydan saatler sonra tutuklandı. Eyalet yargısı bu olayın sanığıyla kararlı ve hızlı bir şekilde ilgilenecektir."

Kan donduran vahşet: Eşinin kafasını kesip, sırıtarak sokakta yürüdü! O anları bir de sosyal medyada paylaştı! ile ilgili etiketler İran kesik kafa koca cani vahşet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.