Kan donduran olay: Yanan binadan çocuğunu aşağı attı!

Güney Afrika'da eski Cumhurbaşkanı Jacob Zuma'nın tutuklanmasının ardından başlayan eylemlerde yağmacıların ateşe verdiği ileri sürülen bir binada mahsur kalan anne, küçük çocuğunu kurtarmak için binanın birinci katından aşağı attı.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde ortalık savaş alanına döndü. Son açıklamaya göre 100 kişinin hayatını kaybettiği protestolarda bir annenin yanan binadan kurtarmak için küçük çocuğunu aşağıdaki kalabalığa attığı görüntüler sosyal medyada viral oldu. 

KÜÇÜK ÇOCUK YARA ALMADAN KURTULDU

Çocuk, caddedeki yardımseverlerin çabalarıyla yara almadan kurtuldu. 13 Temmuz'da Durban'daki bir binada çekilen görüntüler, sosyal medya ve yerel medyada geniş yer buldu.

Kan donduran olay: Yanan binadan çocuğunu aşağı attı!

100'E YAKIN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Şimdiye kadar 100'e yakın kişinin hayatını kaybettiği olaylarda, yüzlerce kişi de gözaltına alındı.

Kan donduran olay: Yanan binadan çocuğunu aşağı attı! - Resim : 2

CUMHURBAŞKANI'NIN AFFEDİLMESİ İÇİN BAŞLAMIŞTI, AYAKLANMAYA DÖNDÜ

Hakkında 15 ay hapis cezası verilen eski Cumhurbaşkanı Zuma'nın affedilmesi talebiyle 9 Temmuz'da başlatılan protestolar, kısa sürede şiddet olayları içeren ayaklanmalara dönüşmüştü.

Kan donduran olay: Yanan binadan çocuğunu aşağı attı! ile ilgili etiketler Güney Afrika Anne Cumhurbaşkanı bina Çocuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.