Kan donduran görüntüler! 2 çocuk kediyi kütükle vurup, tekmeleyerek işkence yaptı!

İzmir'de koronavirüs kısıtlaması sebebiyle kapalı olan bir kafeteryanın cam balkonuna sığınan sokak kedisi, 2 çocuk tarafından bayılana kadar dövdü. İşletmenin güvenlik kamerasına yansıyan o kan donduran görüntülerde, çocukların kediye kütük ile vurup, tekmeleyerek işkence yaptığı görülüyor.

İzmir'in Konak ilçesinde koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle kapalı olan bir kafeteryanın sahibi, sokak kedilerinin gelip barınabilmesi için cam balkon bölümünü açık bıraktı. İşletmenin sahibi olan Gülben Kırdı'nın kedi maması ve kedi yatağı da koyduğu o bölmede 29 Nisan gecesi inanılmaz bir olay yaşandı.

KÜTÜK İLE VURUP, TEKMELEYEREK İŞKENCE YAPTI

Kırdı'nın aralık bıraktığı kapıdan geçen 29 Nisan gecesi içeri giren 9-10 yaşlarında olduğu tahmin edilen 2 çocuk, buradaki sokak kedisini önce ellerine geçirdikleri bir örtü ve kedi yatağı ile ardından da bir kütük ile vurup, tekmeleyerek işkence yaptı. Kedi bayılırken, 2 çocuk aralık bırakılan kapıyı kapatıp, kaçtı. Kırdı, ertesi gün iş yerini kontrole geldiğinde ortalığın darmadağın olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı. İşletmeci, içeri girdiğinde baygın halde bir sokak kedisi buldu.

Kan donduran görüntüler! 2 çocuk kediyi kütükle vurup, tekmeleyerek işkence yaptı!

GÜVENLİK KAMERASINI İZLEYİNCE OLAY ORTAYA ÇIKTI

İş yerine önce hırsız girdiğini düşünen Kırdı, güvenlik kamera kayıtlarını izlediğinde 2 çocuğun içeri sığınan kediye işkence yaptığını fark etti. Kırdı, baygın haldeki kediyi evine götürüp, gerekli tedavisini yaptı.

Kırdı, kedinin dövülüp, işkence yapıldığı o anların güvenlik kamerası görüntülerini, "Onların ağızları ve dilleri yok ama ben sesiz kalmayacağım. Elimden geleni yapacağım" notuyla sosyal medya hesaplarında paylaştı.

 

Kan donduran görüntüler! 2 çocuk kediyi kütükle vurup, tekmeleyerek işkence yaptı! ile ilgili etiketler kedi Çocuk İşkence İzmir Konak kafeterya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.