Kamyonun freni boşaldı, facia son anda önlendi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde şehir merkezine doğru hızla ilerleyen kamyonun freni boşaldı. Olayda serinkanlılığını koruyan şoförün kamyonu yan yatırması ile olası bir facianın önüne geçildi.

Hatay'da Belen istikametinden İskenderun yönüne gitmekte olan içecek yüklü kamyonun freninin tutmaması paniğe neden oldu.

İskenderun şehir merkezine doğru hızla ilerlemekte olan Abdulaziz Çetin idaresindeki 31 V 4947 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyonu Mert Evler yokuşuna kırması ve aracı yan yatırması ile facia önlendi. Sürücüsünün soğukkanlı davranışı olası bir faciayı önledi.

Geçtiğimiz yıl da freni patlayan kamyon dehşeti yaşanan İskenderun’da muhtemel bir facia maddi zararla atlatılmıştı. Vatandaşlar bölgeye kaçış rampasının yapılması gerektiğini belirtererek yetkililere seslendi.

Kamyonun freni boşaldı, facia son anda önlendi ile ilgili etiketler Hatay kaza kamyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.