Kamuya KPSS şartsız bilgisayar kullanabilen büro personeli alımı! İşte İSPER alımı başvuru şartları!

Kamu kurumunda bekçi olarak çalışmak isteyen için personel alımları resmen başladı. Bu doğrultuda KPSS puan şartı olmadan Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda 50 yaşını aşmamış personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte bekçi alımı için başvuru şartları…

Kamu kurumunda çalışmak isteyen için İŞKUR tarafından yayımlanan ilanda bilgisayar kullanmayı bilen büro personeli alımı yapılacağı duyuruldu. İstanbul Personel Yönetim (İSPER) bünyesinde gerçekleştirilecek büro memuru alımlarının sözleşmeli olarak ve başvurularında online ortamda yapılacağı belirtildi.

İSPER bünyesinde gerçekleştirilecek olan sözleşmeli bilgisayar kullanmayı bilen personel alımları için başvuru süresi 9 Ocak 2022 tarihinde sona erecek.

İSPER Büro Personeli Alımı Başvuru Şartları

- Tercihen lisans mezunu
- Bilgisayar ve ofis araçlarını iyi derecede kullanabilen
- 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede belirtilen şartları taşıyan adaylar

Görüşme ve Mülakat Bilgileri

Yer: Mülakat yer ve zamanı daha sonra mesaj ya da mail yoluyla bildirilecektir.
Çalışma Saatleri: 08.00-17.00

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Başvurular aşağıda belirtilen web adresine yapılacaktır.

Başvuru Bilgileri

Başvuru Tarihleri: 06-09.01.2022
Başvuru Adresi: Kariyer.ibb.istanbul – Genel Başvuru

Kamuya KPSS şartsız bilgisayar kullanabilen büro personeli alımı! İşte İSPER alımı başvuru şartları! ile ilgili etiketler İŞKUR kamu İSPER başvuru şartları büro personeli büro memuru
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.