Kamuya KPSS P10 türünden en az 60 puan şartıyla 150 sözleşmeli öğretmen alımı! İşte 4/B öğretmen alımı iller listesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda KPSS P10 türünden en az 60 puan almak şartıyla tüm iller genelinde 150 öğretmen alımı yapılacağı duyuruldu. İşte 4/B sözleşmeli öğretmen alımı pozisyon ve il dağılımı tablosu…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda KPSS P10 türünden en az 60 puan almak şartıyla tüm iller genelinde 150 sözleşmeli öğretmen alımı yapılacağı belirtildi. Adaylar başvurularını 10 Ocak 2022 ila 20 Ocak 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak gerçekleştirebilecekler.

Birden fazla bölüm mezunu olan ya da birden fazla pozisyona şartları tutan adaylar sadece bir (1) bölüm veya pozisyon için müracaatta bulunabileceklerdir.

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

4/B Sözleşmeli Öğretmen pozisyonuna atanabilmek için;

a) Yükseköğretim kurumlarının; Sınıf Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği, Özel Eğitim, Zihin Engelliler Öğretmenliği, Görme Engelliler Öğretmenliği, İşitme Engelliler Öğretmenliği, Üstün Zekalılar Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Ana Okulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

b) 2020 ve 2021 yılı KPSS P10 puan türünden geçerli en az 60 puanı olmak.

İl Dağılımı Tablosu İçin Tıklayınız

Sözleşmeli Personel Alım İlanı İçin Tıklayınız

Kamuya KPSS P10 türünden en az 60 puan şartıyla 150 sözleşmeli öğretmen alımı! İşte 4/B öğretmen alımı iller listesi ile ilgili etiketler aile ve sosyal hizmetler bakanlığı öğretmen alımı başvuru şartları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.