Kamu memurlarına WhatsApp kullanımı yasaklandı mı?

WhatsApp kullanımı yasaklandı mı? Kamu memurları WhatsApp kullanabilecek mi? Kamuda memur olarak çalışan personel için son dakika WhatsApp yasağının geldiği iddiaları gündemde geniş yer buldu. WhatsApp ile birlikte kamuda çalışan memurların Telegram’ı da kullanamayacağı belirtildi.

Yayınlanan son rehberde herhangi bir kamu kuruluşunda memur olarak görev yapan kimseleri özel hayatlarında WhatsApp, Telegram gibi mesajlaşma programlarını kullanmaya devam edebilecek. Ancak işle alakalı mesajlaşmalar kesinlikle olmayacak.

KAMU MEMURLARINA WHATSAPP YASAKLANDI MI?

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yayınlanan rehberde, kurumsal mesajlaşma için, kontrolü kurum tarafından yapılan mesajlaşma sistemi kullanılacak. Eğer kurumun böyle bir program çalışması bulunmuyorsa, o kurumda çalışan memurlar sunucuları yurt içinde bulunan yerli mesajlaşma programlarını tercih edebilecek.

Kamu memurları sadece özel hayatlarında WhatsApp kullanmaya devam edebilecekler.

Kamu memurlarına WhatsApp kullanımı yasaklandı mı? ile ilgili etiketler WhatsApp Kamu Memurları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.