Kamu kurumlarına HES kodu olmadan girilemeyecek

Pendik Belediyesi, 21.09.2020 tarihinden itibaren kamu kurum ve kuruluşlarına HES kodu olmadan girilemeyeceğini duyurarak vatandaşları uyardı. Açıklamada ''Kamu kurum ve kuruluşlarına (Valilik, Kaymakamlık, Nüfus ve Tapu Müdürlükleri) 21.09.2020 itibarıyla randevu talepleri öncesi ve girişlerde "Hayat Eve Sığar (HES) Kodu" olmadan giriş yapılamayacaktır.'' ifadeleri kullanıldı.

Son günlerde vaka sayısının ve can kaybının artış göstermesi üzerine yeni koronavirüs tedbirleri alınmaya devam ediyor.

Son tedbir haberi ise Pendik Belediyesi'nden geldi.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 21.09.2020 tarihinden itibaren kamu kurum ve kuruluşlarına HES kodu olmadan girilemiyeceği duyuruldu.

Kamu kurumlarına HES kodu olmadan girilemeyecek

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

''Kamu kurum ve kuruluşlarına (Valilik, Kaymakamlık, Nüfus ve Tapu Müdürlükleri) 21.09.2020 itibarıyla randevu talepleri öncesi ve girişlerde "Hayat Eve Sığar (HES) Kodu" olmadan giriş yapılamayacaktır.''

Kamu kurumlarına HES kodu olmadan girilemeyecek ile ilgili etiketler Pendik HES kodu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.