Kampüste tüyler ürperten görüntü! İnsan kemikleri bulundu

Nazilli'de Meslek Yüksek Okulu bahçesinde patlayan su borusunu tamir eden işçiler, insana ait kalıntılar buldu. Eski Sümerbank Basma Fabrikası içerisinde yer alan bölgede kafatası ve kemik parçaları çıkarıldı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir yüksek okulun bahçesinden insan kemikleri çıkarıldı.

Eski Sümerbank Basma Fabrikası'nın bulunduğu ve içerisinde Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksek Okulu'nun aktif olarak hizmet verdiği kampüsün içerisinde, bugün, içme suyu şebekesi borusu patladı.

Kampüste tüyler ürperten görüntü! İnsan kemikleri bulundu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı (ASKİ) ekipleri, patlağı tamir etmek için çalışma başlattı. Yapılan kazı çalışmasında insana ait olduğu değerlendirilen bir kafatası ve kemik parçaları bulundu. Ekipler, polisi arayarak durumu bildirdi.

Kampüste tüyler ürperten görüntü! İnsan kemikleri bulundu - Resim : 2

Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kafatası ve diğer kemik parçaları tek tek toplanıp, muhafaza altına alındı. Kazı bölgesi ise polis ekiplerince güvenlik şeridi ile kapatıldı. Kemikler ve kafatası, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

DHA

Kampüste tüyler ürperten görüntü! İnsan kemikleri bulundu ile ilgili etiketler Nazilli insan kemikleri Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksek Okulu Eski Sümerbank Basma Fabrikası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.