Kampanya başlatıldı: Şenol Güneş yerine Terim gelsin!

Milli Takım'ın Hollanda hezimeti üzerine teknik direktör Şenol Güneş'in yerine gelecek adaylar şimdiden tartışılmaya başlandı... Galatasaraylı eski futbolcu Evren Turhan "Sergen Yalçın" önerisi ortaya atarken, Beşiktaşlılar bu öneriye "kontra" atak ile karşılık verdi...

A Milli Futbol Takımının, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında Hollanda'ya deplasmanda 6-1'lik skorla mağlup olması büyük şok yarattı.

Hollanda'ya karşı alınan ağır yenilginin ardından teknik direktör Şenol Güneş'in istifası beklenirken, gözler nihai kararı alacak olan Türkiye Futbol Federasyonuna çevrildi.

Şenol Güneş'in görevini bırakması halinde tecrübeli teknik adamın yerine geçmesi muhtemel isimler de tartışılmaya başlandı. Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Sergen Yalçın ve Fatih Terim'in isimleri ön plana çıkarken bu konuda ilginç gelişmeler de yaşandı.

FATİH TERİM KAMPANYASI...

TGRT Haber'de spor yorumcusu olarak görev yapan, eski Galatasaraylı futbolcu Evren Turhan sosyal medyada, Beşiktaş'ta üstün performansı ile geçtiğimiz seneyi şampiyon tamamlayan siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ı bu koltuğa aday gösterdi.

Turhan, sosyal medyada paylaştığı mesajında, "Sergen Yalçın zamanı artık, hem Beşiktaş, hem milli takımımız yakışır hocama" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞLILAR TEDİRGİN

Bu çağrıya Beşiktaş camiasından ise tepkiler gecikmedi. Geçtiğimiz dönemde başarılı bir kulüp performansı sergilerken Şenol Güneş'in Beşiktaş'ı bırakarak A Milli Futbol Takımının başına geçmesi üzerine yaşanan travma hafızalarda yeniden canladı.

Beşiktaşlılar bu mesaj üzerinde sosyal medyada "kontra atağa" geçerek Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i milli takıma aday gösterdi. Sosyal medyada peş peşe mesajlar paylaşılırken Terim'in ismi bir anda Twitter'da trend listesine girdi.

Sabah yazarı Turgay Demir de paylaştığı bir mesaj ile Terim kampanyasına destek verirken, "Milli Takım’a bu ülkenin 1 numarası Fatih Terim yakışır… Üstelik benim bildiğim Terim sembolik olarak 1923 liraya da imza atar!" ifadelerini kullandı.

Ünlü gazeteci Reha Muhtar ise "kontra" kampanyaya şu sözlerle destek verdi;

"Doğru bir istek. Milli Takım Fatih Terim yaşında ve tecrübesinde bir teknik adam ister. Abdullah Avcı geldiğinde ne olduğunu gördük. GS’da da vakit geldi yeni bir başlangıç için…"

Kampanya başlatıldı: Şenol Güneş yerine Terim gelsin! ile ilgili etiketler Fatih Terim Şenol Güneş Milli Takım Beşiktaş Hollanda maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.