Kamli ve Gopal kaçıyor!

İkimizin Yerine 475. bölüm izle! Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, haftanın her günü izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kamli Nandini’nin de yardımıyla Gopal ile kaçmayı başarır. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte, İkimizin Yerine 475. bölüm izle! Detaylar haberimizde...

İkimizin Yerine 475. bölüm izle! Akira kızını kaçıran kişinin kim olduğunu bulmak için her yolu dener. En sonunda Gopal’in kaçırdığını duyan Akira onun ailesini bulup . Kamli ve Gopal ise şehir dışına çıkmayı başarır. Kundan sonunda bir ipucu bulup Gopal’in arkadaşına ulaşır. Öte yandan damadın ailesi Kamli’nin kaçtığını öğrenir ve düğünü iptal eder. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, haftanın her günü izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte, İkimizin Yerine 475. bölüm izle! Kanal 7 canlı yayın! Detaylar haberimizde..

İKİMİZİN YERİNE 475. BÖLÜM CANLI İZLE

 

Kamli ve Gopal kaçıyor! ile ilgili etiketler Kanal 7 2019 canlı izle kanal 7 canlı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.