Kamil Koç seferleri ne zaman başlıyor? Otobüs seferleri ne zaman başlayacak? 4 otobüs firması tarih açıkladı!

Kamil Koç seferleri ne zaman başlıyor? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alana koronavirüsü can almaya devam ediyor. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile camiler,okullar, bazı iş yerleri kapatılmış ve otobüs seferleri durdurulmuştu. 4 firma otobüs seferlerinin ne zaman başlayacağını açıkladı. Peki, Kamil Koç seferleri ne zaman başlıyor? Otobüs seferleri ne zaman başlayacak? 4 otobüs firması tarih açıkladı! Detaylar haberimizde...

Kamil Koç seferleri ne zaman başlıyor? Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altına alması ile çoğu kişi hayatını kaybetti. COVID-19 virüsünün Türkiye'de de görülmesinin ardında 4.369 kişi yaşamını yitirdi. Devlet tarafından sağlık önlemleri alınmaya devam edilmektedir. Şehirler arası yolculukların kısıtlanmasının ardından normalleşme dönemine girilmesi ile birlikte 4 otobüs firması seferlerin başlayacağı tarihi açıkladı. Çoğu kişi Kamil Koç'un seferlerinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Kamil Koç seferleri ne zaman başlıyor? Otobüs seferleri ne zaman başlayacak? 4 otobüs firması tarih açıkladı! Detaylar haberimizde...

Son dakika otobüs seferleri durdu! Otobüs seferleri 17.00'den ...

KAMİL KOÇ SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Normalleşme adımları kapsamında firmalar teker teker açılış tarihlerini açıklamaya başladı. Tüm bu gelişmelerin yanında Türkiye'nin 4 büyük otobüs firması seferlere başlayacağı tarihi 'mola bitti' şeklinde duyurdu.

Firmalardan yapılan açıklamalara göre, Türkiye'nin 4 büyük otobüs firması 4 Haziran'da seferlerine başlayacak. Pamukkale, Ulusoy, Metro ve Kamil Koç'tan yapılan açıklamada, "4 Haziran'da yola çıkıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

GİRİŞ YASAĞI OLAN İLLERDE SEYAHAT İZİN BELGESİ ŞARTI

 

Öte yandan bilet satış işlemleri yolcuların Kovid-19 ile ilgili durumlarını tetkik etmek amacıyla Sağlık Bakanlığı bilişim sistemleri veri tabanı üzerinden Hayat Eve Sığar (HES) koduyla gerçekleştirilecek. Giriş çıkış yasağı olan iller için ise "seyahat izin belgesi" alınması da gerekiyor.

ŞEHİRLER ARASI SEYAHAT YASAĞI NE ZAMAN BİTECEK?

28 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında şehirler arası giriş çıkış yasaklarının ne zaman sona ereceği açıklanacak.

Kamil Koç seferleri ne zaman başlıyor? Otobüs seferleri ne zaman başlayacak? 4 otobüs firması tarih açıkladı! ile ilgili etiketler Otobüs Kamil Koç 2020 metro otobüs seferleri otobüs seferleri ne zaman başlayacak seyahat yasağı ne zaman bitecek sefer yolculuk ulusoy
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.