Kamil Jozwiak'tan Galatasaray yanıtı

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Polonyalı futbolcu Kamil Jozwiak'tan sarı kırmızılı kulübe yeşil ışık geldi.

Henry Onyekuru transferinden olumlu sonuç çıkmayınca bekleme sürecine geçen ve alternatif adaylara yönelen Galatasaray, önemli bir aşama kat etti. Takvim Gazetesi'nde yer alan haberde, Jakub Moder'le birlikte Polonya'da Lech Poznan forması giyen Kamil Jozwiak, menacerler vasıtasıyla yapılan görüşmede Sarı- Kırmızılı kulübe yeşil ışık yaktı. Bu olumlu geri dönüş, Lech Poznan'la bu hafta gerçekleşecek toplantı öncesi Galatasaray heyetinin elini bir hayli güçlendirdi. Eğer kulüpler kiralama formülü üzerinde mutabakat sağlarsa, Jozwiak'ın transferinin önünde hiçbir engel kalmayacak.

İKİ AYAĞINI DA KULLANABİLİYOR

22 yaşındaki sol açık, sağ ayağını kullanıyor ve sağ kanatta da görev yapabiliyor. Hızı, tekniği ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çeken Jozwiak'ın potansiyeli oldukça yüksek.

Sarı-Kırmızılılar'ın hedefi de, Polonyalı futbolcunun Galatasaray formasıyla başarılara imza attıktan sonra çok daha iyi rakamlar karşılığında satılması. İşte bu sebeple genç yeteneğin bir sonraki sezon için satın alma opsiyonunu da kiralık kontratına ekletmeye çalışacaklar. 

Kamil Jozwiak'tan Galatasaray yanıtı ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Kamil Jozwiak Jakub Moder
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.