Kameni, 'Fenerbahçe' denince gözyaşına boğuldu!

Fenerbahçe'ye 3 seneliğine 6 milyon Euro karşılığı imza atan Carlos Kameni, İspanya'da katıldığı bir programda gözyaşları içinde İstanbul günlerini anlattı.

Fenerbahçe’nin eski kalecisi Carlos Kameni, sarı-lacivertli forma ile geçen zamanlarını ‘kötü günler’ olarak anlattı. Eski kulübü Malaga ile anlaşan Kamerunlu kaleci, İspanyol kulüp taraftarları tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Kameni Malaga’da katıldığı programda yaptığı konuşmada, “Şükürler olsun yuvama döndüm, yeniden halkımla bir aradayım. Açıkçası iki sene benim için çok kötü geçti. Çok zordu… Malaga’ya adımımı atar atmaz evimde hissettim ve samimiyetle söylüyorum bana verdiğiniz her şey için çok teşekkür ederim. Ölene kadar Malaga! Bu iki yıl boyunca bu çok sevdiğim oyuna veda etmedim ve bunu bilerek beni kulüpten ayrılmaya zorladılar. Tutkuyla bağlı olduğum futboldan o iki sene boyunca keyif alamadım” ifadelerini kullandı. 

Konuşma sırasında duygusal anlar yaşayan ve zaman zaman gözleri dolan file bekçisi, “Bu insanları, taraftarlarımı, çok özledim. Onlar bana ne kadar kötü günler geçirsem de içinde bulunduğum durumun olumlu tarafını arayıp, her zaman yaşadığım her şeyin değerini bilebilmeyi ve her sorunun çözülebileceğini öğretti” dedi.

Fenerbahçe’ye 3 yıllığına 6 milyon Euro karşılığı imza atan Kameni, kadroda yer bulamamış ancak Fenerbahçe yönetiminin sözleşme fesih tekliflerini de geri çevirmişti.

'TÜRKİYE'DE İNSANLAR ÇOK TUHAF'

Kameni daha önce İspanyol basınına “Türkiye’de futbol camiasındaki insanlar çok tuhaf. Beni görmek onları bu kadar mı mutsuz ediyor, gösterdikleri kadar kötü müyüm diye soruyordum kendime ancak hala oynamaya devam edecek gücüm var. Bunlar beni sadece güçlendirdi” diye konuşmuştu.

Kameni, 'Fenerbahçe' denince gözyaşına boğuldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kamerun carlos kameni kaleci Malaga
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.