Kamalak'tan yarım yamalak darbe kınaması! Erbakan Hoca'nın partisini Feto'ya peşkeş çekmesi yetmedi

Uzun süredir FETÖ güdümünde siyaset yapan ve partisini merhum Necmettin Erbakan'ın çizgisinden uzaklaştıran Mustafa Kamalak, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yarım yamalak açıklamalar yaptı.

7 Haziran 2015 seçimlerine FETÖ çatısında BBP ile ittifak yaparak giren ve partisinin oylarını tamamen eriten Mustafa Kalamak, 2 yıl önce de Fethullah Gülen hakkında "Fethullah hocanın silahlı terör örgütünün lideri olduğuna inanıyor musunuz" diye konuşmuştu.

Darbe girişimi sonrasında Twitter hesabından bir açıklama yapan Kamalak darbe girişimi alçak perdeden kınarken, FETÖ ifadesini kullanmaması dikkat çekti.

Kamalak açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

1- Demokrasi vazgeçilemez bir unsurdur. Gerekçesi ne olursa olsun hiç bir darbe girişimi kabul edilemez.

2- Bu milletin demokrasi, aklı selim ve sağduyu ile çözülemeyecek hiç bir problemi yoktur.

3- Bu ülke darbelerden çok çekmiştir. Milli iradenin, milletin iradesinin üzerinde hiç bir güç yoktur. Kabul edilemez.

SuperHaber

Kamalak'tan yarım yamalak darbe kınaması! Erbakan Hoca'nın partisini Feto'ya peşkeş çekmesi yetmedi ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.