Kalp Yarasını Gökhan Alkan Bile kurtaramadı! Oyuncunun Transferi An Meselesi! Aşkın Tarifi iddiası sonrası ortalık yıkıldı!

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrol oynadığı Kalp Yarası dizisi konusu ve oyuncularıyla ilk bölümden itibaren ilgi çekmişti. Reytinglerde de ön sıralarda yer alan dizinin son haftalardaki düşüşü kanal yönetimini huzursuzluğa itti. Oyuncu Gökhan Alkan da bir başka dizi ile görüşmelere başladı.

Yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan ve Pazartesi akşamları ATV'de ekrana gelen Kalp Yarası dizisinde oyunculukları ile beğeni toplayan Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisi yaz dizileri arasında en çok izlenen ikililerden olmuştu. Ancak gelen son haberler dizinin geleceği hakkında kötümser olmaya sebep oluyor.


Kalp Yarası dizisi son haftalarda reyting problemi yaşıyor. Beklentileri bir türlü karşılamayan dizinin akibeti de belli oldu. ATV yönetiminin dizinin yapımcısı ile görüştüğü iddia edildi. Buna göre görüşmeden Kalp Yarası dizisinin final kararı çıktığı söyleniyor.

Gökhan Alkan kimdir? Gökhan Alkan nereli, kaç yaşında? - Haberler


Kalp Yarasını Gökhan Alkan Bile Kurtaramadı!

Azade Sancakzade karakterini oynayan Şenay Gürler'in ise dizideki performansı sorgulanıyor. Öte yandan Yağmur Tanrısevsin'in oynadığı Ayşe Yılmaz da izleyicinin geçer not alamamışa benziyor. Kalan son isim Gökhan Alkan'ın müthiş performansının diziyi kurtamadığı konuşuluyor.

Team Gökhan Alkan on Twitter: "Kerim 😎💥 #GökhanAlkan #YasakElma… "

Gökhan Alkan'ın ise son dönemde büyük bir çıkış yakalayan Aşkın Tarifi dizisine transfer olacağı konuşuluyor. Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'den büyük baskı görmesi sonrası diziden ayrılacağı ve yerine Gökhan Alkan'ın düşünüldüğü iddiaları sonrası sosyal medyada büyük bir merak başladı.

Kalp Yarasını Gökhan Alkan Bile kurtaramadı! Oyuncunun Transferi An Meselesi! Aşkın Tarifi iddiası sonrası ortalık yıkıldı! ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Aşkın tarifi Gökhan Alkan kalp yarası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.