Kalp Yarası nerede çekiliyor? Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'li Kalp Yarası konusu nedir?

ATV ekranlarının yeni yaz dizisi Kalp Yarası bu akşam ilk bölümü ile yayın hayatına başlıyor. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrol oynadığı ve Ferit ile Ayşe'nin aşk hikayesinin anlatılacağı Kalp Yarası nerede çekiliyor? Dizinin konusu nedir?

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrol oynadığı ve iddialı oyuncu kadrosu ve konusu ile yaz dizileri arasından sıyrılacağa benzeyen Kalp Yarası 1. bölümü ile bu akşam ATV'de olacak. Yayın dönemine 28 Haziran Pazartesi akşamı başlayacak olan Kalp Yarası konusu nedir, nerede çekilliyor?

Yapımını Süreç Film'in üstlendiği ve Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyan Kalp Yarası dizisi Hatay'da çekililiyor. Peki konusu nedir?

KALP YARASI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Antakyalı iki köklü ailenin karşılaşması ve çatışmasına sahne olacak olan Kalp Yarası Hatay'da çekililiyor. Hatay'ın farklı noktalarında çekimlerine devam eden Kalp Yarası dizisi Ferit ve Ayşe'nin aşk hikayesine konu olacak.

Kalp Yarası dizi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kalp Yarası ne zaman başlıyor? İşte Kalp Yarası konusu ve oyuncuları!

KALP YARASI DİZİSİ KONUSU...

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.

Kalp Yarası nerede çekiliyor? Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'li Kalp Yarası konusu nedir? ile ilgili etiketler ATV kalp yarası nerede çekiliyor kalp yarası konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.