Kalp Yarası Hayranlarına Kötü Haber! Fırtınalar Estiren Dizide Final İddiası! İşte Son Gelişmeler

Kalp Yarası dizisinden izleyenlere kötü bir haber geldi. ATV ekranlarında fırtınalar estiren Kalp Yarası dizisinin 4. yeni bölümü hakkında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Pazartesi akşamları büyük bir merakla beklenen dizide yaşanan yeni gelişmeler hayranları tarafından yakın takibe alındı.

Başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in oynadığı Kalp Yarası dizisinin bu hafta 4. yeni bölümünün yayınlanmayacağı belirtildi. Eski bölümlerden kolaj bölümleri ekranlara gelecek olan dizide yaşanan son dakika gelişmesi hayranlarına büyük bir şok yaşattı.

Son olarak 12 Temmuz akşamında 3. bölümü yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 4. bölümü gelecek hafta 19 Temmuz’da izleyenleri ile buluşacaktı. Son yayınlanan bölümde reyting rekorları kıran Kalp Yarası’nın 4. yeni bölümünün neden yayınlanmayacağı final iddialarını da gündeme getirdi. Ancak kısa bir süre içerisinde kamuoyu ile bilgi paylaşıldı.

Kalp Yarası Hayranlarına Kötü Haber! Fırtınalar Estiren Dizide Final İddiası! İşte Son Gelişmeler

19 Temmuz Pazartesi gününde 4. bölümü yayınlanması beklenen Kap Yarası dizisinin Kurban Bayramı tatili nedeniyle yeni bölümün gelecek hafta 26 Temmuz akşamında ekranlara geleceği ifade edildi.

Kalp Yarası Hayranlarına Kötü Haber! Fırtınalar Estiren Dizide Final İddiası! İşte Son Gelişmeler - Resim : 2

Kalp Yarası son bölümünde; Ferit, Ayşe’yi hastaneye götürmek istersen Yaman’a rastlar. Yaman da eğer hastaneye gittikleri takdirde adli işlem yapılacağını ve Hande’nin de başının belaya gireceğini söyler. Yinede her şeye rağmen Ferit’i durdurmayı başaramaz. Yaşananlar sonrasında Bahtiyar’da olanları Adnan’a haber verir.

Kalp Yarası Hayranlarına Kötü Haber! Fırtınalar Estiren Dizide Final İddiası! İşte Son Gelişmeler - Resim : 3

Yaman’da Hande’yi yalnız bırakmazken Ayşe’nin durumundan haber almak isteyen Hande’de büyük bir korkuyla hastanenin yolunu tutar ancak polisler tarafından hemen gözaltına alınır. Hüseyin’in öfkesini Adnan’a kusması pahalıya mal olurken Hande’yi ihbar edeninde Adnan olduğu ortaya çıkar. Polislerin Hande’yi ifadesi alınmak üzere karakola götürülmesi esnasında ortalık iyice karışır ve harabeye döner.

Kalp Yarası Hayranlarına Kötü Haber! Fırtınalar Estiren Dizide Final İddiası! İşte Son Gelişmeler ile ilgili etiketler Kurban Bayramı kalp yarası Kalp Yarası 4. Bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.