Kalp Yarası Hangi Kanalda? Kalp Yarası dizisi hangi gün, saat kaçta?

Kalp Yarası Hangi Kanalda? Ekranların yeni dizisi Kalp Yarası bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrolünü oynadığı Kalp Yarası hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?

Kalp Yarası Hangi Kanalda? Yaz dizileri içinde en iddialı yapımlardan olan ve Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin'in başrollerini paylaştığı Kapl Yarası bu akşam ilk bölümüyle ATV ekranlarında olacaj. Reyting rekorları kırmaya aday olan ve takipçilerin heyecanla beklediği yaz dizisi Kalp Yarası hangi gün, saat kaçya yayınlanıyor?

KALP YARASI DİZİSİ ATV'DE!

Kalp Yarası dizisi, Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in canlandıracağı Ferit ve Ayşe karakterlerinin aşk hikayesini işleyecek. Antakya'nın iki köklü ailesi arasında geçecek Kalp Yarası dizisi ilk bölümü 28 Haziran Pazartesi ilk bölümü ile ATV'de yayınlanacak.

Kalp Yarası Hangi Kanalda? Kalp Yarası dizisi hangi gün, saat kaçta?

KALP YARASI HANGİ GÜN SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Önemli yaz dizilerinden olan ve Antakya'da çekimleri devam eden Kalp Yarası dizisi her Pazartesi akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

KALP YARASI OYUNCULARI

Gökhan Alkan - Ferit Sancakzade

Yağmur Tanrısevsin - Ayşe Yılmaz

Merve Çağıran - Hande Velioğlu

Toprak Can Adıgüzel - Yaman Öztürk

Şenay Gürler - Azade Sancakzade

Mahir Günşiray - Adnan Sancakzade

Meltem Gülenç - Zümrüt

Rıza Akın - Hüseyin

Nail Kırmızıgül - İhsan

Yonca Şahinbaş - Vedia

İnanç Konukçu - Sinan Sancakzade

Burçin Abdullah

Naz Sayıner

Melih Çardak

Zehra Yılmaz - Betül

Kemal Burak Alper - Taha

Kalp Yarası Hangi Kanalda? Kalp Yarası dizisi hangi gün, saat kaçta? ile ilgili etiketler ATV Yağmur Tanrısevsin kalp yarası hangi kanalda kalp yarası saat kaçta kalp yarası nerede çekiliyor Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.