Kalp Yarası dizisinin yerine ATV’den fenomen olabilecek kalitede bir dizi geliyor!

atv ekranında bu sezon pazartesi akşamları Kalp Yarası dizisine emanet edilmişti. Geçtiğimiz yaz döneminde başlayan dram yapımı uzun süre etkili bir performans ortaya koysa da reytingler son dönemde yeterli değildi… Pazartesi rekabetinde Alparslan, Üç Kuruş, Yasak Elma gibi dizilerle yarışmakta zorlanan Kalp Yarası, 32. bölümü ile birlikte 21 Şubat’ta izleyicilerine vade etmek durumunda kaldı.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin, planlandığı gibi bitirildiği konusunda oyuncular bazı açıklamalar yapmış olsa da, reytingler iyi olsaydı atv devam ettirmeyi düşünürdü. Kalp Yarası’nın düşük performansı nedeniyle atv’nin çok da etkili olamadığı pazartesi rekabetine şimdi de Hakim dizisi katılacak.

Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Uğur Yücel ve Ebru Özkan gibi önemli isimlerin kadrosunda bulunduğu Hakim dizisi, çok etkili bir dram hikayesi… Your Honor isimli ABD yapımından uyarlanan Hakim dizisinin çok başarılı olması bekleniyor.

Kalp Yarası dizisinin yerine atv'den fenomen olabilecek kalitede bir dizi geliyor! 1

4 Nisan Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Hakim dizisine atv’nin büyük bir önem verdiğini söylemek gerekiyor. Kanal yönetimi pazartesi rekabetinde zirveyi zorlamak istiyor veya Yasak Elma ile ikincilik rekabeti de bir başarı olacaktır. Hem Alparslan hem de Yasak Elma gelecek sezonda da devam edecek yapımlar Şayet Hakim dizisi başarılı bir çıkış yapar ise, atv için önümüzdeki yıl pazartesi akşamları doldurulmuş olacak.

Hakim dizisi için izleyicilerin sosyal medyadaki yorumları da bir hayli olumlu gözüküyor. Bir hakimin yıllarca adaletten şaşmaması sonrasında, oğlunun suça karışmasının ardından yaşadığı ikilem ile bir mafya liderinin oğlunun ölümünün ardından intikam alma hırsı iki babayı karşı karşıya getirecek.

Hakim dizisinin kadrosunda ayrıca, Hasibe Eren, Naz Çağla Irmak, Burcu Kara, Eslem Akar, Fatih Berk Şahin, Seda Akman gibi oyuncular da bulunuyor. Dizinin ilk bölümü merakla beklenirken, yayınlanan fragmanlar da ilgiyi bir hayli artırdı.

Bazı dizi hayranları, “Bu yılın favori dizisi geliyor” diyerek sosyal medyada iddialı paylaşımlar yapıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesine bakılırsa dizi kısa sürede milyonlarca izleyiciyi etkileyebilecek bir potansiyele sahip.

Kalp Yarası dizisinin yerine ATV’den fenomen olabilecek kalitede bir dizi geliyor! ile ilgili etiketler hakim dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.