Kalp Yarası dizisinden kötü haber! Ferit karakterini canlandıran Gökhan Alkan koronavirüse yakalandı

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği atv’nin “Kalp Yarası” dizinde Ferit karakterini canlandıran 34 yaşındaki oyuncu Gökhan Alkan'dan kötü haber. Ünlü oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Alkan'ın hastalığa yakalanması nedeniyle "Kalp Yarası" dizisinin yeni bölümü ertelendi.

Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran ile birlikte başrolünü paylaştığı Kalp Yarası dizisinin oyuncusu Gökhan Alkan koronavirüse yakalandı.

Aşk yaşadığı meslektaşı Nesrin Cevadzade ile evlenmeye hazırlanan oyuncu, Antakya’daki çalışmalara ara verildikten sonra İstanbul’a dönmüştü. Yılbaşı için verilen ara koronavirüs sorunu nedeniyle uzadı. Gökhan Alkan da virüse yakalandığı için İstanbul’da karantinaya girdi.

Kalp Yarası dizisinden kötü haber! Ferit karakterini canlandıran Gökhan Alkan koronavirüse yakalandı


KALP YARASI'NIN YENİ BÖLÜMÜ ERTELENDİ

Dizide Ferit Sancakzade karakterine hayat veren Alkan’ın rahatsızlığı dizinin yayın takvimini de etkiledi. Haftaya dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyecek.

Dizinin kadrosunda Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper gibi isimler bulunuyor. Senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu dizinin çekimleri Antakya’da yapılıyor.

 

Kalp Yarası dizisinden kötü haber! Ferit karakterini canlandıran Gökhan Alkan koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Gökhan Alkan kalp yarası covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.