Kalp Yarası Dizisinde Kökten Değişiklik Yapılıyor! Tüm Senaryo Yeniden Şekilleniyor! İşte Nedeni

Yayınlandığı günden beri pek çok şaşırtıcı bölümle ekranlara geri dönen Kalp Yarası dizisi yayınlanacak olan yeni bölümünde ise bu sefer şaşırtıcı bir değişiklikle ekranlara gelecek. Merve Çağıran'ın hayat verdiği Hande karakteri hikayenin gidişatını kökünden değiştirecek son bir koz oynayacak.

Yayınlandığı günden beri pek çok şaşırtıcı bölümle ekranlara geri dönen Kalp Yarası dizisi yayınlanacak olan yeni bölümünde ise bu sefer şaşırtıcı bir değişiklikle ekranlara gelecek. Merve Çağıran'ın hayat verdiği Hande karakteri hikayenin gidişatını kökünden değiştirecek son bir koz oynayacak. Hande'nin bu son kozu sayesinde hikayenin gidişatı değişmiş olacak.

Köklü Değişimlerin Etkisi 

Gökhan Alkan'ın hayat verdiği Ferit karakteri ile Yağmur Tanrısevsin'in hayat verdiği Ayşe karakterinin hikayesini oynayacağı son kozla birlikte Hande değiştirecek. Hande, Ayşe ve Ferit'i ayırabilmek için türlü yollara başvurmuş fakat başarılı olamamıştı. Bu yüzden herkese inat başarılı olabileceğini gösterebilmek için son bir koz oynamaya karar verecek.

Kalp Yarası Dizisinde Kökten Değişiklik Yapılıyor! Tüm Senaryo Yeniden Şekilleniyor! İşte Nedeni

Yeni Bölüme Adım Adım 

Yeni bölümde yaşanacaklar herkesi şoke edecek. Ferit, Ayşe'ye ne kadar kızgın ve kırgın olsa da onun haksız yere suçlanmasına gönlü razı olmaz ve onu kurtarmak için elinden geleni yapmaya karar verir. Ayşe'yi kurtarmak için elinden geleni yapan Ferit, farkında olmadan Ayşe'yi daha çok yaralar. Bu da işleri iyice çıkmaza sokar. Tüm bunların yanı sıra İhsan'ın yaptıkları karısı Vedia'nın konaktaki hayatını altüst eder. Hem konaktaki konumu sarsılır hem de kendini yalnız hisseder.

Zeytin Tutunacağı Tek Dal

Vedia'nın tutunacağı tek dal artık Zeytin'dir. Yaman ise Sancakzade ailesine karşı kurduğu intikam oyununu ileri götürmek ister. Ayşe ve Ferit, Hande'ye karşı çıkarlar ve onun oyunlarından etkilenmeyeceklerini söylerler. Yaman da Hande'yi reddedince Hande'nin gururu tüm bu olanları kaldıramaz ve Hande son bir koz oynamaya karar verir. Bu sayede Ferit ve Ayşe'yi ayırabilecektir. Hande'nin oynayacağı bu son koz Ferit ve Ayşe'nin hayatını ve hikayelerini kökünden bir değişikliğe uğratacaktır. Hepsi yeni bölümde izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Kalp Yarası Dizisinde Kökten Değişiklik Yapılıyor! Tüm Senaryo Yeniden Şekilleniyor! İşte Nedeni ile ilgili etiketler kalp yarası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.