Kalp Yarası bu hafta neden yok? 19 Temmuz Kalp Yarası bu akşam neden yayınlanmadı?

Kalp Yarası bu hafta neden yok diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilmekte. ATV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası 4. bölümü ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki, Kalp Yarası 4. bölüm ne zaman?

Başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin oynadığı Kalp Yarası, Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu almaktadır.

Pazartesi akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası 4. bölümü ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi hayranları oldukça üzdü.

Kalp Yarası 4. Bölüm Bu Hafta Neden Yok?

Kalp Yarası 4. bölümü bu hafta Kurban Bayramı tatili nedeniyle 19 Temmuz 2021 Pazartesi akşamında yayınlanmayacak.

Kalp Yarası bu hafta neden yok? 19 Temmuz Kalp Yarası bu akşam neden yayınlanmadı?

Kalp Yarası 4. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kalp Yarası 4. bölümü ile gelecek hafta 26 Temmuz 2021 Pazartesi akşamında saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kalp Yarası Son Bölümde Neler Yaşandı?

Yaman’ı vurmak isteyen Hande yanlışlıkla Ayşe’yi hedef almıştır. Ayşe’nin vurulması sonrasında herkesin hayatını bir kez daha alt üst olmuş ve büyük yüzleşmeler kapıya dayanmıştır. Hande ile Ferit’in evliliğin eşiğinden dönmesine sevinen Yaman’da bu defa Hande’yi elde edebileceği fikrine kapılmıştır.

Kalp Yarası bu hafta neden yok? 19 Temmuz Kalp Yarası bu akşam neden yayınlanmadı? - Resim : 2

Eski nişanlısının başka bir kızla evlenmesi Hande'yi saplantılı hale getirince Yaman bu konuda daha da hırs yapmıştır. Yaman sevdiğini elde etmek uğruna vereceği savaşta gittikçe masumiyetini kaybetmiştir. Geçmişe dair her şeyi ortadan kaldırarak yepyeni bir insan olmak isteyen Yaman'ın büyük sırrı da açığa çıkmak üzeredir. Ayşe’nin vurulması ile de derinden sarsılacak olan Ferit çok önemli bir kararın altına imzasını atacaktır.

Kalp Yarası bu hafta neden yok? 19 Temmuz Kalp Yarası bu akşam neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Yağmur Tanrısevsin kalp yarası Kalp Yarası 4. Bölüm Gçkhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.