Kalp rahatsızlığı geçiren Selahattin Demirtaş'tan mesaj var!

Cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 26 Kasım Salı günü kalp rahatsızlığı geçirdiği açıklandı. Demirtaş'ın avukatı yaptığı açıklamada, müvekkilinin 'hayati risk' altında tutulduğunu iddia etti. Ancak, Demirtaş'ın bu rahatsızlıktan 4 gün sonra yazar Mücahit Bilici'ye mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta salı günü yaşanan olayda Selahattin Demirtaş fenalaşarak bilinci kapalı bir şekilde hücresinde bulundu.

İlk müdahalenin ardından acilde Demirtaş’ın EKG’si çekilerek kapsamlı müdahale ve tedavi için kliniğe sevki istendi.

Aradan geçen sürede Demirtaş’ın hastaneye sevk işlemi için henüz bir gelişme yaşanmadığı öğrenildi.


Demirtaş'ın avukatı olan kardeşi Aygül Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Aradan 7 gün geçmesine rağmen hastaneye sevk edilmemiştir. Böylesi hayati önemdeki bir sağlık sorununa rağmen hastaneye sevk edilmemesi, açıkça hayati risk altında tutulduğu anlamına gelmektedir." ifadelerini kullandı.

Kalp rahatsızlığı geçiren Selahattin Demirtaş'tan mesaj var!

MÜCAHİT BİLİCİ'YE MESAJ GÖNDERDİ

'Hayati risk' altında tutulduğu iddia edilen Demirtaş'ın ise 30 Kasım'da yazar Mücahit Bilici'ye bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Bilici'nin "Sevgili Selahattin Demirtaş selam göndermiş. Türkiye ve Kürt siyasetinin bugüne dek yetiştirdiği en başarılı siyasetçilerden biri olan Demirtaş’ın bir an önce hürriyetine kavuşması dileğimdir. Aleyküm selam der çok teşekkür ederim. Evet özgür yarınlar umudumuz." notuyla Twitter hesabından paylaştığı mesajda Demirtaş şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili hocam yazılarını keyifle takip ediyorum. Yüreğine sağlık olsun. Özgür yarınlarda görüşmek üzere." 

Kalp rahatsızlığı geçiren Selahattin Demirtaş'tan mesaj var! - Resim : 2

Kalp rahatsızlığı geçiren Selahattin Demirtaş'tan mesaj var! - Resim : 3

Kalp rahatsızlığı geçiren Selahattin Demirtaş'tan mesaj var! - Resim : 4

Kalp rahatsızlığı geçiren Selahattin Demirtaş'tan mesaj var! ile ilgili etiketler HDP Selahattin Demirtaş Edirne mücahit bilici
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.