Kalp krizi geçiren Şehit Fethi Sekin’in babası anjiyo oldu

Şehit polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyo oldu. Kahraman polisimizin babasının durumu iyi.

Alınan bilgiye göre, İzmir’de şehit düşen polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, dün akşam Elazığ’daki evinde göğüs ve kol ağrısı şikayeti ile oğlunun isminin verildiği Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerde Sekin’in damarının tıkandığı ve kalp krizi geçirdiği belirlendi. Bunun üzerine ameliyata alınan Sekin’in damarları anjiyo ile açıldı. Bugün taburcu olan Sekin’in durumunun iyi olduğu bildirildi.

TABURCU OLDUM İSTİRAHAT EDİYORUM

İHA muhabirine dün göğüs ve kol ağrısı ile hastaneye başvurduğunu aktaran şehit babası Mehmet Zeki Sekin, “Burada doktorların yaptığı tahlillerde 2 damarımın tıkandığı ve kalp krizi geçirdiğim söylendi.Ameliyata alındım ve anjiyo yapıldı. Operasyonla damarlar açıldı. Bugün taburcu oldum. Şuan evde istirahat ediyorum ve durumum iyi. Doktorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

(İHA)

Kalp krizi geçiren Şehit Fethi Sekin’in babası anjiyo oldu ile ilgili etiketler Elazığ Kalp Krizi Fethi Sekin babası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.