Kalp krizi geçiren oyuncu Muhlis Asan'ın hayati tehlikesi devam ediyor

9 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavisine devam edilen 65 yaşındaki oyuncu Muhlis Asan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Asan'ın hayati tehlikesinin sürmesinin ana nedeni kalbinin 7 dakika durması sonucu beyninin ve akciğerlerinin önemli ölçüde zarar görmesi. İşte detaylar...

Muhlis Asan, 16 Ocak’ta ‘Unutma Bizi’ adlı tiyatro oyununun galasında rahatsızlanmıştı. O anlarda kalp krizi geçirdiğinin farkına varmayan Asan, bir süre sonra kendini iyi hissetmediğini belirterek arkadaşlarına, “Kendimi iyi hissetmiyorum, oyuna kalamayacağım” diyerek salondan ayrılmıştı. Oyunu izleyemeden evine döndükten sonra rahatsızlığının artması üzerine Asan, ablası tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Asan’ın yapılan kontroller sonucu kalp krizi geçirdiği öğrenilmişti.

Kalp krizi geçiren oyuncu Muhlis Asan'ın hayati tehlikesi devam ediyor

7 DAKİKA KALBİ DURDU

Muhlis Asan’ın 7 dakika boyunca duran kalbi hastanede yapılan müdahaleyle tekrar çalıştırıldı. Yoğun bakıma alınan Asan, önlem amaçlı olarak 9 gündür uyutuluyor. Asan’ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; Muhlis Asan, sağlık durumunun kontrolden geçirilmesi için her gün öğlen saatlerinde uyandırılıyor. Muhlis Asan, yapılan son kontrollerde bir gözünü açsa da bilincinin yerinde olmaması nedeniyle doktorlarını sağlık durumu hakkında fazla umutlandırmadı. Muhlis Asan’ın ne kadar uyutulacağı konusu ise belirsiz. Doktorları, bu konuda Asan’ın ailesine kesin bir bilgi veremiyor.

 

 

Kalp krizi geçiren oyuncu Muhlis Asan'ın hayati tehlikesi devam ediyor ile ilgili etiketler Muhlis Asan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.