Kalp krizi geçirdiği söyleniyordu.... 'Öldü' iddiasına Serdar Ortaç cephesinden yanıt

"Serdar Ortaç kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti" şeklindeki ortaya atılan ve kısa sürede yayılan haberler sosyal medyayı karıştırdı. Kısa sürede gündem olan haberlerle ilgili Serdar Ortaç cephesinden açılama geldi.

51 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç ile ilgili ortaya atılan 'öldü' iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Ortaya çıkan haberlerin ardından sağlık durumu merak edilen ünlü şarkıcı açıklamayı kendi Instagram sayfasından yaparak sevenlerinin yüreğine su serpti.

Daha önce bir çok ünlü ismin yalan ölüm haberlerinin yayıldığı sosyal medyada bu sefer de Serdar Ortaç'ın ölüm haberleri yayıldı. Birçok hesapta ortaya çıkan ve yayılan bu haber sonrası sanat camiası hareketlendi, iddialar şarkıcının sevenlerini korkuttu. "Sanat camiasının acı günü. Serdar Ortaç kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti" haberleri kısa sürede gündem oldu.

'Öldü' iddiasına Serdar Ortaç cephesinden yanıt

'ÇIKAN HABERLER YALANDIR'

Çıkan haberler karşısında ünlü şarkıcı Serdar Ortaç da açıklama yapmak zorunda kaldı. Serdar Ortaç, kendi sosyal medya hesabından çıkan haberleri yayınlayarak "Yanlış haberdir" ifadelerini kullandı.

 

Kalp krizi geçirdiği söyleniyordu.... 'Öldü' iddiasına Serdar Ortaç cephesinden yanıt ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.