Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Kalp Atışı yeni bölümü ile heyecanlandırdı Ali Asaf ve Eylül yakınlaşıyor mu? Yeni yayınlanan fragmanla birlikte heyecan dozu iyice arttı. Cuma akşamlarının yeni dizisi Kalp Atışı'nın yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Ali Asaf ve Eylül arasındaki çekim her geçen gün yükseliyor. Büyükannesinin ameliyat raporlarına ulaşan Eylül kendisi tuhaf bir oyunun ortasında buluyor. İşte Kalp Atışı'nın yeni bölüm özeti!

Kalp Atışı yeni bölümü ile heyecanlandırdı Ali Asaf ve Eylül yakınlaşıyor mu?
Yeni yayınlanan fragmanla birlikte heyecan dozu iyice arttı. Cuma akşamlarının yeni dizisi Kalp Atışı'nın yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Ali Asaf ve Eylül arasındaki çekim her geçen gün yükseliyor. Büyükannesinin ameliyat raporlarına ulaşan Eylül kendisi tuhaf bir oyunun ortasında buluyor. İşte Kalp Atışı'nın yeni bölüm özeti!

kalp_atAsIA1

Kalp Atışı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı, yeni görüntülerle birlikte heyecan dozu arttı. Cuma akşamlarının yeni dizisi Kalp Atışı'nın yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Ali Asaf ve Eylül arasındaki çekim her geçen gün daha da artıyor. Büyükannesinin ameliyat raporlarına ulaşan Eylül korkunç bir oyunun içerisine giriyor. İşte Kalp Atışı 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

KALP ATIŞI'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eylül yıllar sonra Ali Asaf ile karşı karşıyadır. Yıllardır kaçmış olduğu duygularıyla tekrardan buluşurken, hastanede asıl olma nedenini de asla unutmayacaktır; büyükannesi için adaleti sağlamak. Eylül, Gülayşe’nin ameliyatını gerçekleştiren Doktor Sinan Tunç ve Ali Asaf’a saplantılı aşık kızı Bahar ile aynı hastanedir. Eylül’e karşı lisedeki nefreti devam eden Bahar, artık çok daha tehlikelidir.

Eylül vakalarda gösterdiği sıra dışı ve etkileyici müdahalelerle tüm hastaneyi kendisine hayran bırakırken, onu yıllardır koruyup kollayan, Ali Asaf’ın can dostu Doktor Selim ve hastanenin başarılı cerrahı Oğuz’u da aynı şekilde etkileyecektir. Fakat bu sefer Ali Asaf’ın hiçbir engele takılma ve Eylül’ü kaçırmaya niyeti yoktur. Çözümlenmemiş geçmiş, yıllar sonra ikisinin de karşısında durmaktadır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali Asaf'ın yıllar sonra yeniden Türkiye'ye dönmesi ve Eylül ile aynı hastanede çalışmaya başlaması Bahar için tehlike çanlarının çalması anlamına geliyordu. Ali Asaf, Eylül ile aynı hastanede çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyordu. Ancak yıllardır Ali Asaf'ı yeniden göreceği günü bekleyen Eylül bu durumdan pek de hoşnut olmaz. Çünkü rakibi Bahar, Ali Asaf'ın evli olduğunu söylemiştir. Bir yandan Eylül'ü Ali Asaf'tan uzak tutmaya çalışan Bahar, bir yandan da Ali Asaf'a yakınlaşmaya çalışmaktadır.

Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! ile ilgili etiketler Eylül kalp atışı ali asaf yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.