Kalk Gidelim oyuncuları, konusu nedir? Kalk Gidelim dizisi nerede çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sevilen dizi Kalk Gidelim uzun süredir yayınlanmaya devam ediyor. İzleyicileri tarafından heyecanla izlenen Kalk Gidelim dizisi hakkında merak edilen sorularda var. Kalk Gidelim dizisi oyuncuları kimlerdir? Oyuncu kadrosu bilgilerini sizler için hazırladık. Kalk Gidelim dizisinin konusu nedir? Gibi merak edilen soruların işte yanıtını…

İlk bölümü 18 Kasım 2018 tarihinde yayınlanan Kalk Gidelim dizisi yayın hayatına emin adımlarla devam ediyor. Sevilen ve güldüren dizi Kalk Gidelim'in yönetmeni Mustafa Şevki Doğan'dır. Yapımcısı ise Eyüp Üstün ve yapım şirketi de Staff Film olarak bilinmektedir. Kalk Gidelim dizisi hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. Kalk Gidelim oyuncuları, konusu nedir? Kalk Gidelim dizisi nerede çekiliyor? İşte yanıtları.

KALK GİDELİM KONUSU

Kalk Gidelim dizisinin 1. sezon konusunda genç yaşında İstanbul'a gelmiş olan Mustafa Ali'yle başlamaktadır. Mustafa Ali İstanbul'da çok zengin olmuştur. İstanbul'da sosyetik bir güzelle evlenmiştir. Anne ve babası Meryem'i istemesine rağmen. Mustafa Ali fabrika kurarak başarısını daha ileriye sürüklemiştir. Mustafa Ali'nin kafasında köyüne dönmek vardır ama bir türlü fırsat bulamamaktadır. Köyde ise Mustafa Ali'nin bu duyarsızlığına karşılıksız kalmayıp arkasından konuşmaktadırlar. Mustafa Ali şirketi hızla büyütürken bir yandan da kendi çöküşünü hazırlamıştır. En sonunda Mustafa Ali fazla dayanamayıp iflas etmiştir. Lüks yaşantıya alışkın olan karısı Nurcan'a ve Playboy özentisi oğlu Canberk’e ve prensesler gibi büyüttüğü kızı Duru'ya bu durumu anlatamamıştır. Ve tatil yapacağız bahanesiyle ailesinin bulunduğu köye doğru yola çıkarlar. Hikâye burada başlar.

Mustafa Ali köyü ne kadar çok özlese de köyde onu bekleyen büyük sürprizler vardır. Babası Hacı Hüseyin oğlunun dönüşüne sevinse de kardeşi Seyfettin bu duruma pek sevinmez. Çünkü Mustafa Ali yıllardır ailesine bakmadan çekip gitmiş ve kardeşi Seyfettin anne ve babasına bakmıştır. Mustafa Ali'nin karısı, kızı ve oğlu geri dönmeyeceklerini anlayınca kıyametler kopar. Mustafa Ali'nin gelişini duyan Meryem bu durumu fırsat bilir. Meryem köyün Hanım ağasıdır. Artık gün geçtikçe Mustafa Ali, karısı Nurcan ve çocukları, başta burada asla yaşanmaz dedikleri köyü sevmeye başlayacaklar. Dede ve babaanne sevgisinin sıcaklığını doğayla iç içe olmanın huzurunu bulacaklar.

KALK GİDELİM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kalk Gidelim dizisindeki sahneler izleyenler tarafından çok beğeniliyor. Doğası, yemekleri ve birçok güzellikleri ekrana taşıyan Kalk Gidelim ekibi çekim yaptıkları yerden de çok mutlu olduklarını dile getiriyorlar. Peki, Kalk Gidelim dizisi nerede çekiliyor? Hangi şehirde? İşte bu sorumuzun yanıtı Muğla. Muğla'nın Saburhane ve Yeşilyurt mahallelerini set olarak kullanan dizinin ekibi yeni bölümler için bu bölgede çekimlere devam ettiği biliniyor.

KALK GİDELİM OYUNCULARI

SEYFETTİN DAL

Ufuk Özkan

Ayça Varlıer

NURCAN DAL

Mehtap Bayri

SEVDA DAL

Yıldız Kültür

MÜMİNE DAL

Beyazıt Gülercan

HACI HÜSEYİN DAL

Emin Gürsoy

MUHTAR SEFER ZEYTİN

Erkan Sever

MUSTAFA ALİ DAL

Nalan Okçuoğlu

HATİCE DAL

Kerim Yağcı

KAHYA BODUR SADIK

Aslı Omağ

MERYEM KÜTÜK

İlayda Aydın

BADEGÜL KÜTÜK

Onur Seyit Yaran

CANBERK DAL

Ece Aydemir

DURU DAL

Andrey Stan

VELİ DEMİR

Alican Okumuş

HALİM DAL

Can Kıran

SAMİM DAL

Hayrettin Karaoğuz

ERCAN

 

Kalk Gidelim oyuncuları, konusu nedir? Kalk Gidelim dizisi nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler TRT kalk gidelim kalk gidelim oyuncuları kalk gidelim oyuncu kadrosu kalk gidelim senaryosu kalk gidelim çekimleri kalk gidelim dizisi trt1
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.