Kalk Gidelim 110. bölüm full izle

Kalk Gidelim 110. bölüm full izle! Kalk Gidelim 110. bölümü tek parça izle halinde TRT 1'de.

Başrollerinde Ufuk Özkan'ın oynadığı Kalk Gidelim dizisi 110. son bölüm ile 11 Temmuz 2020 Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Mustafa Ali için sonunda Nurcan, psikolojik bir destek alma yolunda karar verir. Ancak her şeye rağmen bunu gizli bir şekilde yapmak istemektedir. Bulduğu psikiyatr hem genç hem de güzel bir kadındır. Psikiyatr kimsenin beklemediği bir anda Mehmet Ali'yi tanıdığını söyler.

Dudu sonunda tüm gerçekleri Şakir'e anlatır. Çünkü Dudu kendisinde duran altınları artık babasına göndermiştir. Plan yapan Seyfettin, aslında bu işten zararlı çıkan taraf olacaktır. Şakir'in başı beladadır. Jandarmanın kendisini beklediğini gören Şakir paniğe kapılır.

KALK GİDELİM 110. BÖLÜM İZLE

Kalk Gidelim 110. bölüm full izle ile ilgili etiketler kalk gidelim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.