Kalk Gidelim 109. bölüm izle

Kalk Gidelim 109. bölüm izle. Kalk Gidelim dizisi 109. son bölüm ile full tek parça halinde 4 Temmuz 2020 tarihinde TRT 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Kalk Gidelim 109. bölüm izle tek parça halinde 4 Temmuz 2020 Cuma akşamında TRT 1’de. Başrollerinde Ufuk Özkan ile Erkan Sever'in oynadığı Kalk Gidelim dizisinin 109. son bölümü 4 Temmuz’da saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

KALK GİDELİM 109. BÖLÜM ÖZETİ

Köyü terk eden Badegül, Halim'in tarafını üzüntüye boğmuştur. Halim eskiye nazaran neşeli tavırlarıyla dikkat çekerken kısa bir süre sonunda Samim'in de oyuna girmesiyle bunun bir tezgah olduğu bilinecektir.

Nurcan ise Mustafa Ali'nin bırakmış olduğu notun farkına varır. Mumu'da bunalıma girmiştir. Seyfettin ile Nurcan beraberce Mustafa Ali'nin peşine düşerken kendisi de orman işçisi olarak çalışmaya başlamıştır.

Meryem kendi canından bile çok değer verdiği Badegül'ün köyden gitmesini kabullenemezken Sevda endişeli bekleyişe devam etmektedir. Şakir'de Ercan'a kaptırdığı paraların peşindedir.

KALK GİDELİM 109. BÖLÜM İZLE

Kalk Gidelim 109. bölüm izle ile ilgili etiketler kalk gidelim
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.