Kalın duyurdu: Yeni bir sayfa açılabilir

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Brüksel'de gerçekleştirdiği zirve ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Türkiye'nin mülteciler konusunda üzerine düşeni yaptığı belirten Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Brüksel'deki zirvede bu mesajı verdiğini söyledi.

Kalın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Türkiye, 18 Mart Mutabakatı çerçevesinde yükümlülüklerini yerine getirdi. Göç krizini önledi. AB üzerine düşeni yaparsa ilişkilerde yeni bir sayfa açılabilir. Bu, güçlü bir vizyon ve somut eylem planı ile mümkün. Cumhurbaşkanımız dün Brüksel’de bu mesajı verdi. Adım atma sırası AB’de."

 Kalın duyurdu: Yeni bir sayfa açılabilir

Kalın duyurdu: Yeni bir sayfa açılabilir ile ilgili etiketler Belçika İbrahim Kalın Cumhurbaşkanlığı Türkiye Avrupa Birliği Brüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.