Kalemle komşusunu gözünü çıkartıyordu

Kahramanmaraş'ta dehşete düşüren bir saldırı yaşandı. Oturduğu apartmanda çocuklara sürekli kötü davrandığı ileri sürülen öğretmen kendisini uyaran komşu kadına saldırdı. Apartmanın bahçesinde komşusuna yumruk atan öğretmenin kendisi gibi öğretmen eşi de kavgaya dahil oldu. Komşu kadını iterek yere düşürdü. Ancak asıl dehşete düşüren anlar şikayet üzerine gidilen karakolda yaşandı. Öğretmen Esra Gündeş M. bankoda beklerken yanından geçen komşusunun gözünün altına kalem sapladı. İşte o anlar...

Olay, 4 Mart'ta Kahramanmaraş'ın Selçuklu Mahallesi'nde meydana geldi. Site güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülere göre Nimet Çokbüyük, sitenin bahçesinde komşularıyla otururken yanına gelen Esra Gündeş M. ile kavga yaşadı.

Kavga eden iki kadını komşuları ayırmaya çalışırken, olaya Esra Gündeş M.’nin öğretmen eşi Sakıp Caner M. de karıştı. Sakıp Caner M., tartışma sırasında Çokbüyük'ü iterek beton çiçek saksının yanına tehlikeli bir şekilde düşmesine sebep oldu.

Kalemle komşusunu gözünü çıkartıyordu

KALEMİ SAPLADI, YÜZÜ KAN İÇİNDE KALDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaşanan olayı anlatan Nimet Çokbüyük, öğretmen karı kocadan şikayetçi olduğunu söyledi. Esra Gündeş M. ve eşi Sakıp Caner M. polis merkezine götürülürken, Çokbüyük de sağlık raporu aldıktan sonra polis merkezine geldi. 

Kalemle komşusunu gözünü çıkartıyordu - Resim : 2

Bu sırada polis merkezindeki bankoda evrak imzaladığı güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan öğretmen Esra Gündeş M., polislerin gözleri önünde elindeki kalemi yanından geçen kadının gözünün altına sapladı. Saldırı sonrası yüzü kanlar içinde kalan Nimet Çokbüyük sinir krizi geçirdi. Bu sırada kadının yüzünden akan kanların karakol zeminine damla anları da kameralara anbean yansıdı.

Kalemle komşusunu gözünü çıkartıyordu - Resim : 3

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Olayın ardından Nimet Çokbüyük ve öğretmen çifti karşılıklı olarak birbirinden şikâyetçi oldu.

Esra Gündeş M., emniyetteki ifadesinde tüm kamera kayıtları aksini göstermesine rağmen ilk olarak Nimet Çokbüyük'ün kendisine saldırdığını iddia ederek, "Nimet'in yanına gittim. Nimet benim saçımdan tuttu ve başımı masaya vurdu. Elleri ile bana vurmaya çalıştı, tekme atmaya çalışırken yere düştü. Bana sürekli saldırıyordu ve bu sırada bana hakaret etti. Polis merkezindeyken Nimet yanıma yaklaşarak el ve yüz hareketleri yaptı. Yanıma doğru gelince aramızda arbede çıktı. Arbede sırasında ilk önce ben mi vurdum, o mu vurdu bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Kalemle komşusunu gözünü çıkartıyordu - Resim : 4

Sakıp Caner M. ise ifadesinde olayın ilk başladığı sırada çocuğuyla ilgilendiği, Nimet Çokbüyük'ün hem kendisine hem de eşine hakaretler ettiğini ileri sürdükten sonra, "Olayda, Nimet Çokbüyük'ün iddia etmiş olduğu gibi kendisine vurmadım, ittirmedim. Bu şekildeki suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum" dedi. 

Kalemle komşusunu gözünü çıkartıyordu - Resim : 5

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Esra Gündeş M., savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

"KÖR OLABİLİRDİM"

Yaşadığı saldırı anlarını anlatan Nimet Çokbüyük, komşusu Esra Gündeş M.’nin sürekli sitedeki çocukları darp edip kulaklarını çektiğini iddia etti. Son olarak kadının kendi çocuğunu hedef aldığını ileri süren Çokbüyük, bunun üzerine komşusunu birkaç kez uyardığını söyledi.

Nimet Çokbüyük, olaya ilişkin olarak ise şöyle konuştu:

"Sanırım uyarmamdan dolayı, sitenin bahçesinde komşularla otururken 'konuşalım' dedi, ben de kabul ettim. Ben konuşacağını düşündüm ama bana anahtarla saldırdı. Sonra eşi müdahil oldu ben kendimi korumaya kalkınca eşi tarafından da darp edildim, annemin ve babamın önünde çok büyük hakaretlere uğradım. Polisler geldi, benim darp raporum alındı. Sonra ifade vermek için karakola gittik. İfademin alınacağı bölüme doğru ilerlerken, bana kalemle saldırdı. Kalem, gözümün 1.5 santimetre altına girdi. Kör olabilirdim. Bu olay beni çok yıprattı, hayatıma konsantre bile olamıyorum şu anda. Çünkü o insanları bu sitede görmek zorunda kalıyorum. Hâlâ tahrik ediliyorum ama sonuna kadar hakkımı arayacağım, hiçbir şekilde kendilerinin yaptığı yanlışı yapmayacağım. Adalete güveniyorum."

Kalemle komşusunu gözünü çıkartıyordu - Resim : 6

‘İNSANLAR BUNLARA ÇOCUKLARINI EMANET EDİYOR’

Her iki olayın meydana geldiği yerde güvenlik kameralarının olmasının kendisi için büyük bir şans olduğunu ve görüntüler de mağdur olduğunun açıkça görüldüğünü ifade eden Çokbüyük, "Bu insanlar öğretmen. Polislerin içinde ben kalemle saldırıya uğradım. İnsanlar bunlara çocuklarını emanet ediyorlar. O kadar tehlikeli ve vahim bir durum ki bu aslında. Bu insanlar okulda onlarca çocukla birlikteler ve baş başalar. Asıl önemsenmesi gereken en önemli konu bu ve bu insanlar hala eğitimlerine devam ediyorlar" dedi.

TEKZİP METNİ

Cevap hakkı kapsamında haberimizde yer verdiğimiz tekzip metni şu şekildedir: 

“Kalemle komşusunu Gözünü çıkartıyordu” başlıklı bir yazının yayımlanmış olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Haberde paylaşılan bilgiler, tamamen yanlı ve tek taraflıdır. Görüntülerin tamamı incelendiğinde gerçek mağdurun şahsım olduğu açıkça görülecektir. İşbu internet sitesinde yer alan haber, henüz soruşturma aşamasında olan bir olay iken muhatap internet sitesi, yargının yerine geçip karar vererek, tarafımıza ait görüntüleri, isimleri, meslekleri ve ayrıca çalıştığımız kurumları kamuoyunun önüne itibarımızı ve onurumuzu zedeleyecek bir şekilde GERÇEĞE TAMAMEN AYKIRI VE EKSİK BİR ŞEKİLDE sermektedir.
Karakoldaki ve sitedeki video kayıtları kesilerek Nimet Çokbüyük’ün tarafıma, eşime, çocuklarıma durmaksızın saldırdığı ve ayrıca sevgilisi Eshabil Bakıcı tarafından karakolda darp edildiğim bilgi ve görüntülerine haber içeriğinde yer verilmemiştir.

Olay tek taraflı olarak, şahsımı suçlayıcı şekilde kamuoyunun önüne yansıtılmıştır. Nimet Çokbüyük’ün ve sevgilisi Eshabil Bakıcı’nın isimleri, meslekleri, çalıştıkları yerlerden bahsedilmezken şahsıma ait tüm kişisel ve özel bilgiler haber içeriğinde yer alarak ŞAHSIM HEDEF GÖSTERİLMİŞTİR. Bir öğretmen olarak gururumla ve şerefimle oynanmış, itibarım zedelenmiştir. Bu nedenle mağduriyetimin dikkate alınarak işbu tekzibin yayımlanmasını aksi halde yasal yollara başvuracağımı tarafınıza ihtaren bildiririm."

04.04.2021
Düzeltme ve Cevap Hakkını Kullananlar
Esra GÜNDEŞ MICIK – Sakıp Caner MICIK

Kalemle komşusunu gözünü çıkartıyordu ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Öğretmen polis Saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.