Kalecinin evli sevgilisi kaleci eşi çıktı

Galatasaray'ın sezon başında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı kalecisi Fatih Öztürk’ün evli bir kadınla yakalanınca neden panik yaptığı ortaya çıktı. Öztürk’ün yanındaki kadının, Adana Demirspor’un kalecisi Kurtuluş Yurt’un eşi Arzu Yurt olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın kalecisi Fatih Öztürk, geçtiğimiz akşam evli sevgilisiyle Bebek'te yakalanınca büyük panik yaşadı. Ünlü kalecinin, neden "Bu fotoğraf yayınlanırsa ben biterim" dediği de anlaşıldı. Fatih Öztürk'ün yanındaki sarışın kadın ve resmi eşinin kim olduğu ortaya çıktı.

Kalecinin evli sevgilisi kaleci eşi çıktı

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre,  gazetecilere ağlayarak "Fotoğrafları silin" diyen Adana Demirspor'un kalecisi Kurtuluş Yurt'un eşi Arzu Yurt.. Yurt'la boşanma aşamasında olan Arzu Yurt'un eşini bir meslektaşıyla aldatması ise spor camiasında büyük yankı uyandıracağa benziyor.

Kalecinin evli sevgilisi kaleci eşi çıktı - Resim : 2

Kurtuluş Yurt'un eşinin meslektaşıyla karelerini görünce şoke olduğu söyleniyor.

Kalecinin evli sevgilisi kaleci eşi çıktı - Resim : 3

FUTBOL CAMİASINDA BAŞKA ÖRNEKLER DE VAR

Galatasaray'ın kalecisi Fatih Öztürk'ün meslektaşının eşiyle yakalanması gerek yerli yerek yabancı spor camiasındaki örnekleri akıllara getirdi.

İşte o örneklerden bazıları;

- Beşiktaşlı Oktay Derelioğlu evlendiği podyumların gözde mankenlerinden Sezen Çakır takım arkadaşı Serdar Topraktepe'nin eski nişanlısıydı.

-  Dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri olarak kabul edilen İngiltere milli takımı ve Chelsea’nin kaptanı John Terry’nin, takım arkadaşı Wayne Bridge’in sevgilisi Perroncel’le ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı.

-  Futbolcu Maxi Lopez ile evliyken takım arkadaşı Mauro Icardi ile ilişki yaşamaya başlayan ve sonrasında Lopez'den ayrılarak Icardi ile evlenen Wanda Nara'nın İcardi'nin takım arkadaşı Brozovic ile ilişkiye başladığı bu nedenle de Icardi ile boşanmak üzere olduğu iddia edilmişti.

- Byern Münih'in eski futbolcusu Christian Lell, kız arkadaşı Melanie Rickinger'ın Mesut'la birlikte olduğunu iddia etmişti.

 

 

Kalecinin evli sevgilisi kaleci eşi çıktı ile ilgili etiketler Galatasaray Kasımpaşa gazeteci Tehdit Fatih Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.