Kaleci İrfan Can Eğribayat Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada

Göztepe'nin 23 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat, Galatasaray yolunda... Sarı-Kırmızılı takımın zaten listesinde olan başarılı kaleci, Muslera'nın sakatlanmasıyla transfer listesinin birinci sırasına yükseldi. Galatasaray yönetimi, kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan İrfan Can için kolları sıvadı.

Galatasaray'ın Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçta gol öncesi Luyindama'yla çarpışan ve talihsiz bir sakatlık yaşayan Fernando Muslera'nın en az 3 ay sahalardan uzak kalacak olması yönetimi harekete geçirdi.

Devre arasında zaten kaleci transfer edecek olan Sarı-Kırmızılı yönetim, Muslera'nın geri dönüşü ve form tutmasıyla birlikte sezonu kapatacak düzeyde olması nedeniyle transfere mecbur kaldı.

Hürriyet'in haberine göre; bir süredir gündemde olan Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın transferi için İzmir kulübüyle masaya oturulacak.

UEFA AVRUPA LİGİ MAÇINA YETİŞECEK Mİ?

Geçen sezon da kaval kemiği kırılan ve geri dönmesi 7-8 ayı bulan Muslera, sezona oldukça formsuz başlamasına rağmen yavaş yavaş kendine geliyordu. Uruguaylı file bekçisinin dün çekilen MR’ında sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık ve ön çapraz bağlarında esneme tespit edildiği açıklandı.

Tedavi ve iyileşme sürecinin en az 8 ila 10 hafta süreceği ortaya çıkan kaptanın yüzde 100 hazır şekilde mart ayında UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak son 16 maçına kadar dönmesi hedefleniyor.

Uruguaylı kalecinin yaşadığı sakatlığı ise devre arası için transfer planlarının güncellenmesine neden oldu. Artık sarı kırmızılılarda Gedson Fernandes ile birlikte kaleci transferi listenin ilk sırasına oturdu.

GEÇMİŞ OLSUN ABİM

Listenin başında ise Göztepe’nin file bekçisi İrfan Can Eğribayat var. Sezon başında da İrfan Can Eğribayat’ı gündemine alan Galatasaray oyuncuyu kadrosuna katmakta bu kez kararlı. Sarı kırmızılılar, genç kaleci için Ocak ayında Göztepe ile masaya oturacak. Cim Bom, İzmir ekibini ikna etmek adına para artı takas formülü ile İrfan Can transferine nokta koymayı hedefliyor. 

Kaleci İrfan Can Eğribayat Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada

Kaleci İrfan Can Eğribayat Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada ile ilgili etiketler Galatasaray Fernando Muslera Göztepe İrfan Can Eğribayat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.