Kaleci Francesc Arnau, 46 yaşında hayatını kaybetti

Barcelona altyapısından yetişen ve 1998-2001 yıllar arasında Katalan devinin formasını giydikten sonra 11 sezon Malaga'da görev yapan kaleci Francesc Arnau, 46 yaşında hayatını kaybetti.

La Liga devi Barcelona'nın formasını 1998-2001 yılları arasında giyen kaleci Francesc Arnau, 46 yaşında hayatını kaybetti.

Barcelona'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, kulübün altyapısından yetişip formasını giyen eski futbolcunun ölümü nedeniyle duyulan üzüntü ifade edildi.

Son olarak İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Oviedo'nun sportif direktörlüğünü yapan Arnau'nun ani ölümünün nedeniyle ilgili henüz açıklama yapılmadı. Ayrıca, Real Madrid'in de aralarında bulunduğu çok sayıda İspanyol kulübü, Arnau'nun ölümü sebebiyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Kaleci Francesc Arnau, 46 yaşında hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Barcelona La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.