Kaleci arayan Galatasaray'da listenin ilk sırasında Sinan Bolat yer alıyor

Mutlaka bir kaleci takviyesi yapmayı hedefleyen Galatasaray'da birinci sırada Sinan Bolat bulunuyor. Sinan Bolat için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlanması halinde milli kalecinin yakın zamanda takıma katılması hedefleniyor. 33 yaşındaki Belçika doğumlu eldiven son 1.5 sezondur Gent forması giyiyor. Tecrübeli file bekçisi 2014-14 sezonunda kiralık olarak Galatasaray'da oynamıştı.

Muslera'nın sakatlığı sonrası kaleci krizi yaşayan Galatasaray'da hedef Sinan Bolat...

Sezon başında Giresunspor'a kiralık verdiği Okan Kocuk ve Göztepe'den İrfan Can Eğribayat seçeneklerini rafa kaldıran Sarı-Kırmızılılar milli kaleciye yöneldi.

DHA'nın haberine göre; Sinan Bolat için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlanması halinde milli kalecinin yakın zamanda takıma katılması hedefleniyor. 33 yaşındaki Belçika doğumlu eldiven son 1.5 sezondur Gent forması giyiyor. Tecrübeli file bekçisi 2014-14 sezonunda kiralık olarak Galatasaray'da oynamıştı.

Okan Kocuk'un sarı kırmızılı takıma dönüp dönmeyeceğiyle ilgili ise Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Galatasaray yönetiminden herhangi bir temas olmadığını söyledi.

LUİS CAMPOS'LA İLK GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ 

Fatih Terim'in yerine İspanyol teknik direktör Domenec Torrent'i getiren yönetim, dün de görüşme yapmak üzere dünyaca ünlü sportif direktör Luis Campos'u İstanbul'a getirdi.

Halihazırda Real Madrid ve Manchester City kulüplerine danışmanlık yapan Campos ile yapılan ilk görüşme çok olumlu geçti.

Campos, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını izledikten sonra yönetime bir rapor verecek sonrasında resmi görev alması konusunda yanıtı beklenecek.

ASSUNÇAO İLE FESHEDİLECEK

Sezon başında kadroya katılan Gustavo Assunçao için fesih kararı alındı. Genç oyuncu, son resmi görüşmelerin yapılmasının ardından Florya'dan ayrılacak ve Portekiz'in yolunu tutacak. Takımdan ayrılacak bir başka oyuncu olan Christian Luyindama ise kiralık olarak Antwerp kulübüne gönderilecek. Babel için de gelen teklifler değerlendiriliyor. 

Kaleci arayan Galatasaray'da listenin ilk sırasında Sinan Bolat yer alıyor ile ilgili etiketler Galatasaray sinan bolat Luis Campos
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.