Kale direği üzerine düştü, ölümden döndü

Edirne'den tatil için Aydın'ın Kuşadası ilçesine gelen üniversite öğrencisi Gökalp Kokoroz'un (21) üzerine, kaldığı otele ait futbol sahasında kale direği düştü.

Üniversite öğrencisi Gökalp Kokoroz, geçen hafta ailesiyle birlikte tatil yapmak için Edirne'den Kuşadası'na geldi. Aile, Bayraklıdede Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otele yerleşti. Gökalp Kokoroz, 18 Ağustos günü, otele ait futbol sahasına gitti.

Arkadaşlarıyla birlikte futbol oynayan Kokoroz'un üzerine zemine tam sabitlenmediği öne sürülen kale direği düştü. Başından yaralanan genç, ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan da Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyat edilen Kokoroz, 4 gün yoğun bakımda kaldı.

Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen Gökalp Kokoroz, ailesiyle birlikte memleketi Edirne'ye döndü.Baba Mustafa Kokoroz, "Oğlum otele ait futbol sahasında futbol oynarken başına kale direği düştü ve ağır yaralandı. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde başarılı bir operasyon ile doktorlar oğlumu hayata döndürdü. Bu süre zarfında Aydın'da doktorlar, çalışanlar bizlere çok yardımcı oldu. Kuşadası'na ailece tatil için gelmiştik, başımıza gelmeyen kalmadı" dedi.

Otel yetkilileri ise konaklamaya gelen müşterilerin futbol sahasına girmelerinin yasak olduğunu bildirdi. Otel yönetimi Gökalp Kokoroz ve arkadaşlarının futbol sahasına izinsiz girdikleri için kazadan kendilerinin sorumlu olmadığını ifade etti.

Kale direği üzerine düştü, ölümden döndü ile ilgili etiketler Aydın otel kale direği
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.