Kalbimdeki Deniz dizisinde şoke eden ayrılık!

FOX TV ekranlarına gelen Pastel film imzalı sevilen dizi Kalbimdeki Deniz'in bu hafta ekranlara gelecek bölümünde bir ayrılık yaşanacak. Ayrılığı ünlü oyuncu sosyal medya hesabından duyurdu.

Kutsi ile Özge Özberk'in başrol oynadığı dizinin ana castında yer alan Batuhan Ekşi, ekipten ayrılacak. İki sezondur Mustafa karakterine hayat veren Ekşi, senaryo gereği yeni bölümün ilk sahnelerinde ölerek "Kalbimdeki Deniz"e veda edecek.

MUSTAFA KARAKTERİ VEDA EDİYOR!

Sosyal medya sayfasından duygusal bir veda yazısı paylaşan Ekşi, "Ne denir bilmiyorum. Siz güzel seyircimize çok teşekkür ederim. Düşünceleriniz, söyledikleriniz beni çok duygulandırdı ve gururlandırdı.

Ben de Mustafa’yı çok sevdim, ondan çok şey öğrendim. Dünyada hâlâ iyilik var. Çok seveceğimiz yeni karakterlerde görüşmek üzere, iyi ki varsınız" dedi.

İşte o paylaşım:

640xauto_1

Kalbimdeki Deniz dizisinde şoke eden ayrılık! ile ilgili etiketler İntihar kalbimdeki deniz kutsi özge özberk batuhan ekşi mustafa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.