Kalbi iki kez duran talihsiz baba yardım bekliyor!

İstanbul'da yaşayan Mustafa Kesici (45) 20 yıldır şeker hastası olarak yaşamını sürdürüyor. Şu an yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Kesici'nin kızları, kalp ve böbrek nakli bekleyen babaları için yardım çağrısında bulundu.

İstanbul Kartal'da ikamet eden Mustafa Kesici isimli vatandaş 20 yıldır şeker hastası olarak yaşamını sürdürüyor. Maddi olanaksızlıklar çeken Kesici şeker hastalığının ilerlemesiyle durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Şeker hastalığına bağlı olarak böbrek, kalp ve karaciğerinde de rahatsızlıkları ortaya çıkan Kesici, duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyor. 

6 çocuk babası olan 45 yaşındaki Mustafa Kesici, yaşadığı rahatsızlığa bağlı olarak yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor. İki kez kalbi duran Kesici'nin acil kalp ve böbrek nakli olması gerekiyor. 

Kalbi iki kez duran talihsiz baba yardım bekliyor!

Mustafa Kesici'nin kızı Hilal Kesici, yaşadıkları maddi zorluklardan dolayı evin faturalarını ve kirayı dahi ödeyemediklerini belirterek tüm duyarlı vatandaşları kendilerine yardıma çağırdı.

Kalbi iki kez duran talihsiz baba yardım bekliyor! - Resim : 2

Kalbi iki kez duran talihsiz baba yardım bekliyor! ile ilgili etiketler İstanbul şeker Organ Nakli hastası maddi imkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.