'Kalben' bitmişti şimdi resmen sona eriyor!

Son dönemin gözde sanatçıları arasında olan Kalben, 1.5 yıl evli kaldığı Berkant Ali İncesaraç'tan boşandı.

Daha önce, "Ben yanlışlıkla içki içtim, o yanlışlıkla çay içti. Çok garip bir buluşmaydı ve sonra hiç ayrılmadık. Birbirimizi ve müziğimizi seviyoruz" sözleriyle tanışma anını anlatan Kalben ile İncesaraç’ın şiddetli geçimsizlik gerçekçesiyle ayrıldığı iddia edildi.

32 yaşındaki Kalben verdiği bir röportajda ise evliliği hakkında şöyle konuşmuştu: "Ali’yle ikinci yılımızın sonunda evlendik. Ben hayatını birleştirmek için bir insanı öyle yıllarca tanımak gerektiğine inanmıyorum.

I18TWx7x8U2jXcdjc4tmdQ

Birbirini seven herkesin özgürce evlenebilmesinden yanayım. Biz tanıştığımızdan beri birlikte müzik yapıyoruz, birlikte yaşıyoruz. Birlikte albüm yaptık, birlikte şarkı söylüyoruz. Evlilik harika gidiyor yani.

cMAGs1vsDUO1Db65uKLJrA

Her gün bir şeyleri birlikte göğüslüyoruz. Bunlar kimi zaman hiç bilmediğimiz bir yerde insanların ölmesi, kimi zaman bir fatura, kimi zaman 'Anne-babamıza nasıl yardımcı olabiliriz?' ya da 'Küçük kardeşimizi nasıl dil kursuna gönderebiliriz?' gibi herkesin her gün yaşadığı dertler."

'Kalben' bitmişti şimdi resmen sona eriyor! ile ilgili etiketler Kalben kocası ali incesaraç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.