Kalaşnikof ve pompalılarla hedef gözetmeksizin sağa sola ateş ettiler!

Adana'da magandalar devriye gezen polislere rastladı. Nişan bile almadan sağa sola Kalaşnikof ve pompalı tüfeklerle ateş eden suçlular polislerden kaçabildi, ama saklanamadı. Mahalleyi didik didik eden polis, kendilerinden kaçan ve gizlenen magandaların hepsini yakaladı.

Adana’da, sokak ortasında pompalı tüfek, tabanca ve uzun namlulu silah olan kalaşnikofla hedef gözetmeden ateş açan şüpheliler kovalamaca sonucunda yakalandı.

İHAnın aktardığına göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu mahallesinde meydana geldi.

HEDEF GÖZETMEKSİZİN ATEŞ ETMEYE BAŞLADILAR

Alınan bilgiye göre, bölgede devriye gezen polis ekipleri, sokağın içerisinde bazı kişilerin pompalı tüfek, tabanca ve kalaşnikofla hedef gözetmeden ateş ettiğini gördü.

Bunun üzerine polis ekipleri şüpheli şahısları kovalamaya başladı. Şüpheliler polisten kaçtıkları sırada kullandıkları silahları yere attı.

DİDİK DİDİK ARAYAN POLİS SUÇLULARI SAKLANDIĞI YERDE BULDU

Şüpheliler ara sokaklarda kaçarak izini kaybettirdi. Bölgeyi abluka altına alan polis evlerin bahçelerinde çatılarında şüpheli şahısları arama çalışmaları başlattı. Yapılan arama çalışmalarında 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

2 POMPALI, 1 KALAŞNİKOF, 1 TABANCA

Polis şüphelilerin kullandığı, 2 adet pompalı tüfek, 1 adet tabanca ile 1 adet kalaşnikof ele geçirdi.

Kalaşnikof ve pompalılarla hedef gözetmeksizin sağa sola ateş ettiler! ile ilgili etiketler polis PÖH kalanikof kovalamaca özel harekat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.