Kalabalığın arasına dalan aracı uçan tekmeyle durdurdu

Arnavutluk’un başkenti Tiran’ın trafiğine kapalı meydanına aracıyla dalan bir kişi korkuya neden oldu. Meydanladakileri tehlikeye atan sürücüyü bir kişi uçan tekme atarak durdurdu.

Tiran'ın ünlü meydanı İskenderbey Meydanı’na aracıyla dalan 32 yaşındaki Arben Mema korku saçtı. Araç trafiğine kapalı olandaki vatandaşlar, korku dolu anlar yaşadı, birçok vatandaş ise aracı durdurmaya çalıştı. Çılgın sürücüyü 22 yaşındaki Klodian Elqeni isimli genç uçan tekme atarak durdurdu.

Uyuşturucu etkisi altında olduğu belirtilen sürücü, etkisiz hale getirilmesinin ardından vatandaşlar tarafından polise teslim edildi.

Kalabalığın arasına dalan aracı uçan tekmeyle durdurdu

TERÖR SALDIRISI KORKUSU

Olayın ardından kahraman ilan edilen Elqeni, olayın bir terör saldırısı olduğunu sandığını ve kendini değil, halkı düşünerek hareket ettiğini ifade etti.

Başbakan Edi Rama sosyal medya üzerinden genç kahraman Elqeni ile görüştüğünü duyurarak, Elqeni ve ona yardım eden kişi ile beraber çekildiği fotoğrafı “kahraman” etiketi ile paylaştı. (İHA)

Kalabalığın arasına dalan aracı uçan tekmeyle durdurdu ile ilgili etiketler Arnavutluk Araç uçan tekme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.