Kahya mafyasına operasyon! 14 gözaltı...

İstanbul'da minibüs duraklarında yasadışı olarak "Kahyalık" yaparak zorla para toplayan bir şebeke polis operasyonuyla çökertildi. Para vermeyen minibüsçüleri darp eden çete üyesi 14 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon İstanbul Emniyeti’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Polisin harekete geçiren olay Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan şikayetler üzerine ortaya çıktı. Kartal-Kadıköy Hattı’nda, kanunen yasaklanmış olmasına rağmen Kahyalık yapan kişilerin, minibüsçülerden zorla para topladığı bilgisi üzerine soruşturma başlatıldı. Araştırmalarda aynı aileye mensup ve akraba olan bir grubun çete halinde Kahyalık yaptıkları anlaşıldı. Şüphelilerin, minibüsçülerden aylık 300 ile 600 lira arası para topladıkları belirlendi. Para vermeyenlerin ise darp edildikleri tespit edildi. Çalışmalarda 16 şüpheli belirlendi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Araştırmaların ardından operasyon kararı aldı. Sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı baskınlarda 14 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi. Ayrıca, hesap defterleri, çek ve senetler bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kahya mafyasına operasyon! 14 gözaltı... ile ilgili etiketler mafya kahya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.