Kahvelerde oyun ne zaman serbest olarak oynanacak?

Kahvelerde oyun ne zaman serbest olarak oynanacak? Koronavirüs salgınından dolayı kahvelerde oyun oynanmasının yasaklanmasının kaldırılması bekleniyor.

Koronavirüs salgınından dolayı kahvelerin (kıraathanelerin) kapatılması sonrasında yeni gelişmeler yaşandı. Ülkemizde koronavrüsle ilgili olarak normal hayata dönüşmesinin akabinde kahvelerin tekrardan açılması ile oyunların ne zaman serbest bırakılarak oynanmaya başlayacağı merak konusu haline geldi.

Koronavirüs salgınından dolayı 16 Mart 2020 tarihinden bu yana kapalı olan kahveler, 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren yeniden açılarak faaliyetlerine başladı. Ancak sosyal mesafenin korunması ve temasın engellenmesi adına kahvelerde oyun oynanması yasaklandı.

Kahvelerde Oyun

KAHVELERDE OYUN NE ZAMAN SERBEST OYNANACAK?

Koronavirüs salgının önlemek adına kahvelerde iskambil, okey, tavla oyunlarının ne zaman serbest olarak oynanacağı konusunda henüz net bir açıklama gelmedi. Bu konuda bir açıklamada bulunan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kıraathane ve kahvelerde belirli kurallar çerçevesinde oyun oynanmasına izin verilmesi gerektiğini söyledi.

 

Kahvelerde oyun ne zaman serbest olarak oynanacak? ile ilgili etiketler kahve kıraathane oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.