Kahveler açık mı? Kahvehanelerde oyun serbest mi 2021? Ne zaman serbest olacak?

2 Mart 2021 Kahvehanelerde oyun serbest mi sorusunun yanıtı haberimizde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika açıklamasına göre kıraathanelerde oyun oyun ne zaman serbest olacak sorusu da yanıtını buldu.

2 Mart Kahvehanelerde oyun ne zaman serbest olacak? Yeni kontrollü normalleşme adımları kapsamında Kıraathanelerde oyun oynamak serbest mi oldu? Ne zaman serbest olacak?

KAHVEHANELERDE OYUN OYNAMAK SERBEST Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yeni kararları açıkladı. Buna göre restoran, lokanta, kafeterya gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında faaliyetini 07.00-19.00 arasında yüzde 50 kapasiteyle sürdürebilecek. İşte alınan kararların tamamı:

"Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek. Düşük ve orta riskli illerde ilaveten ortaokullar ve liseler dahil diğer kademelerde eğitim-öğretime başlanacaktır. Ülkemizin tamamında süren akşam 21.00 ile sabah 05.00 arasındaki sokağa çıkma sınırlaması sürecek. Kamunun çalışma saatleri tüm Türkiye'de normale döndürülecek, ihtiyaç halinde valilikler farklı düzenlemeler yapabilecektir. Yüksek ve çok yüksek riskli illerimizde genel uygulamanın dışında sadece liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacaktır.

Son dakika: Kıraathanelerde oyun serbest mi? Kahvehanelerde oyun ne zaman  başlayacak?

Nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler, düşük ve orta riskli illerimizde 100 kişiyi, yüksek ve çok riskli bölgelerde 50 kişiyi geçmemek ve 1 saati aşmamak kaydıyla yapılabilecek. Okullar, Türkiye genelindeki tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda eğitim-öğretime açılacaktır. Restoran, lokanta, kafeterya gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında faaliyetini 07.00-19.00 arasında yüzde 50 kapasiteyle sürdürebilecek. Sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kooperatifler ve benzeri kuruluşların genel kurulları düşük, orta ve yüksek riskli illerde katılımı 300 kişiyi geçmeyecek şekilde yapılabilecektir."

Kahveler açık mı? Kahvehanelerde oyun serbest mi 2021? Ne zaman serbest olacak? ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs kahvehane oyun serbest mi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.